![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και στο προηγούμενο μηχανάκι και σε αυτό φοράω xenon και στα προβολάκια και στις 2 σκάλες και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.Δεν είπα οτι είναι xenon Κινέζικα με τα λεπτά μπάλστ.Από το ΝΕΤ με 80$ το ζευγάρι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί δεν το γράφεις εδώ να μαθαίνουμε και εμείς ???
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα το "υπερβολικά ευαίσθητο canbus" μου κάνει σε ολίγον έγκυος, επιλεκτική χρεοκοπία κλπ κλπ
Last edited by nivam; 19-07-2011 at 01:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλά χρειαστηκέ να αλλάξουμε τρεις ή τέσσερις φορές μετασχηματιστή στην μεσαία σκάλα μέχρι να βρούμε τον σωστό για να μην διαβάζει βλάβη η γραμμή. Ενημερωτικά το καλοκαίρι του 09 που έβαλα τα xenon μέχρι το καλοκαίρι του ´10 δεν μου είχε κάνει καμία βλάβη, τέλη καλοκαιριού άρχισε τα νούμερα. Όσο για e-bay κτλ μέσω πως ότι πάρεις αν πάθει κάτι την πίνεις..., ενώ απο κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα όχι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mετά έγινε ευαίσθητο το CAN . Στον όρο "υπερβολικά ευαίσθητο"κολλάω . Το να είναι ευαίσθητη μια ηλεκτρονική συσκευή σε θερμοκρασία, υγρασία Η/Μ ακτινοβολία το καταλαβαίνω. Το να προκαλεί διένεξη κάποιο node στο CAN κ αυτό είναι λογικό.Αλλά εδώ ο ηλεκτρολόγος θα μας πει πως το μπλιμπλίκι έχει προσωπικότητα.Και να μην ξεχνάμε ότι όλα ξεκινούν απ το ρεύμα. Last edited by nivam; 19-07-2011 at 03:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά, τέλικα βρήκα μια κάποια λύση στο πρόβλημά μου και την παραθέτω, μπας και βοηθήσει κανέναν ομοιοπαθή.
Τελικά αγόρασα μια καλωδίωση από εδώ : Καλωδίωση Έχει πάνω ασφάλεια με ασφαλειοθήκη και ένα ρελεδάκι. Έτσι παίρνω ρεύμα από την μπαταρία κατευθείαν και τα φώτα αναβοσβήνουν με το άνοιγμα-κλείσιμο του κινητήρα. Να σημειωθεί ότι πρόσθεσα και ένα μικρό λαμπάκι 12v σε σειρά, ώστε να μη βγάζει σφάλμα LAMPF!. Ευχαριστώ όλους όσοι απάντησαν. (Τώρα ψάχνω ψείρα LED (που να ανάβει και να μην βγάζει σφάλμα κι αυτό )
Last edited by victorakos; 16-11-2011 at 15:54. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι, εφόσον μπήκες στο τριπάκι για λαμπάκι, δεν χρειαζόταν η έξτρα καλωδίωση ... Το δοκίμασες αν "παίζει" έτσι ??? .
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρε παλιόπαιδο......εχουμε βρει λυση στα led.....για....κοιτα εδω.... ![]() ![]()
Last edited by vasorfa; 16-11-2011 at 16:06. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ένα μικρό LAMPF! | EvVas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 12-07-2011 10:35 |
| Ένδειξη LAMPF..και μετά όλα ΟΚ! | doctor77 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 10-06-2011 13:16 |
| HID XENON | syan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 11-04-2011 12:03 |
| LAMPF | morfeas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 12-09-2010 16:36 |
| XENON 1150 | allen | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 01-04-2010 23:37 |