Απάντηση: Stabilizer σε r1200gs adventure???
@ paschalis
Το απλο 1200 εχει πιο μακρυα 6η απο το adv κ προφανως ειναι κ πιο ελαφρυ. Λογικο ειναι να κυνηγας το tdm πιο ευκολα.
Απο Σεπτεμβρη εχω σκοπο να κανω καποια πραματα. Δε θελω να πω τι και πως. Οταν τα κανω θα ποσταρω αναλογα θεματα οπως ελπιζω να κανω με αυτα που εκανα αυτες τις μερες.
@NLS, προφανως σε εχουν "ζορισει" μηχανακια του τυπου "φιλτρο-προγραμμα-εξατμιση. Τα tdm σε αυτο το τυπικο σταδιο δεν μπορουν να κανουν αισθητη διαφορα στο gs. Στο λεω εγγυημενα 1000% (το εχω δοκιμασει). Αν ομως σου κατσει κανενα με κατιτις παραπανω μετατροπες, απλα τον ηπιες ( κ αυτο δοκιμασμενω).
@kostas_366, εχεις δικιο κ στα δυο σχολια που εκανες. Ηδη εχω μιλησει με K-shock για ελατηρια κ revalving αλλα δυστυχως το θεμα θα το λυσω απο σεπτεμβρη. Ενω διαθετει ελατηριο για πισω, δεν εχει για μπροστα κ εγω θελω να τα κανω κ τα δυο ταυτοχρονα. Προς το παρον θα αρκεστω σε μια συμβατικη κ ουδετερη ρυθμιση στατικου κ δυναμικου sag κ αργοτερα το ξαναβλεπουμε το θεμα.
@taksidiotis, Αλλο το tdm κ αλλο το GS αλλα την ιδια χρηση κανουν οι ιδιοκτητες τους. Εχουν περισσοτερα κοινα παρα διαφορες αυτα τα δυο.
Η σημαντικοτερη ειναι η τιμη τους.
Οσο για το tuning, ναι μεν εχει πολυ ακριβα ανταλακτικα αλλα μη ξεχναμε πως ηδη καποια μοτερ της BMW βγαζουν 130+ αλογα με εργοστασιακα πραγματα.
|