![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα φίλοι. Είναι κανείς στο παρόν...
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλησπέρα Νάπο ... όλοι εδώ είμαστε ... ![]()
|
|||
|
|||
|
Και εγώ τώρα μπήκα στο σπίτι. Κομάτια είμαι. Ούτε έναν καλό λόγο απο τα χείλη σου. Να σπάω το κεφάλι μου να σου γράφω στιχάκια και εσύ να με ποτίζεις φαρμάκι.
Τα λέμε αύριο πριν κοιμηθώ στο πληκτρολόγιο. Καλό σου βράδυ. Καλό ξημέρωμα να έχουμε φίλοι
|
|
|
|||
|
|||
|
Λέω και εγώ .....κοιμάται ο Ναπούλης ??
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε ξενύχτηδες; Δε νυστάζετε 'σεις; Δυο φορές με πήρε στην οθόνη ο ύπνος. Για να προσγειώνομαι σιγά - σιγά ...
Νικόλα, Ναπολέων, Σταύρο, και σ' όλη τη παρέα, καλό ξημέρωμα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Όρθιος κοιμάμαι. Καλά είσαι Σταύρο. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλό ξημέρωμα φίλε....
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Καλή ξεκούραση Νικόλα ... τα λέμε το πρωί ...
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Καλή ξεκούραση Νάπο ... θα περάσεις να τα πούμε ???
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 !! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 184 | 21-07-2011 04:07 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 17 Ιουλίου 2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 194 | 18-07-2011 02:49 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 210 | 16-07-2011 04:18 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Πέμπτη 22 Ιουλίου-2010 | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 71 | 23-07-2010 04:46 |
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες-Πέμπτη 8 Ιουλίου- 2010 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 87 | 09-07-2010 03:39 |