![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα θελω να αλλαξω την gsa μου, χωρις να εχω καποιο συγκεκριμενο λογο...ισως shopping therapy!!! Να σημειωσω οτι την μηχανη την χρησιμοποιω καθημερινα για την δουλεια μου και κανω γυρω στα 70 χιλιομετρα Αττικης και Εθνικης οδου. Ανεβαινω στον τιγρη, δεν μου αρεσει η καλυψη απο τον αερα, ανεβαινω στο KTM δεν μου αρεσει.......η αλυσιδα!!!!!Μαλλον δεν θελω και πολυ να την αλλαξω......Αυτο ειναι και το κακο αυτης της μηχανης........σκοτωνει τα ονειρα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι φίλε μου.Η μηχανή αυτή σε βοηθά να κάνεις υπομονή και όνειρα.Αν πιστεύεις ότι τα σκοτώνει, τότε μάλλον το "άθλημα" δεν σου ταιριάζει.Εχθρός του καλού, το καλύτερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το GS το ΑΠΛΟ! ειναι ερωτας..οπως και ο boxer...δεν σας το κρυβω αλλα οποτε βαζω μπροστα και ακουω την εξατμιση,την δυναμικη της ειναι σαν να μου λεει αντε καβαλα και τσιτωσε με,με παει πραγματικα σε αλλο κοσμο..το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αθεραπευτος ερωτας..!!και δεν θα το αλλαζα ΠΟΤΕ! με αλλη μηχανη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέχασα να πω και αυτό.
Μετα την bmw, εεε και σε κάποια ηλικία υπάρχει αυτό: Ή τ100 Κλασικό, όμορφο, στιβαρό κλπ κλπ. Την έχω οδηγήσει και είναι καταπληκτική. |
|
|||
|
|||
![]()
Uriah Heep
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... DERTILAS οχι απλά τις γυαλίζουν, τις δείχνουν και όλας..αναρωτιέμαι αν έχουν βγεί έξω απο το λεκανοπέδιο τον τελευταίο μήνα..κάθε ΠΣΚ ανεβαίνω Ράχες....δεν έχω δεί πάνω από 2 gs σε όλη την Εθνική. που είναι τόσα GS?? Διακοπές?? Last edited by dionysisgs; 01-08-2011 at 08:35. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παλια ο κατοχος bmw φαινοτανε και ηταν απο τις ευκαταστατες κατηγοριες πολιτων. Τωρα, που τα δανεια δινονται (τουλαχιστον μεχρι πριν 6-7 χρονια) οπως τα στραγαλια, ο καθενας απο εμας αγοραζε μια bmw κι ας μην ειχε 2ο σωβρακο να φορεσει. Με το που αρχισαν οι οικονομικες δυσκολες οι βολτες περιοριστηκαν δραστικα και οι μοτοσυκλετες κλειδωθηκαν στα γκαραζ. Οποτε ας μην σου φαινεται παραξενο γιατι δεν κυκλοφορουν πολλες μηχανες. Και για να γυρισω στο θεμα και να σχολιασω την παρατηρηση οτι το GS σκοτωνει τα ονειρα, δυστυχως οταν ανεβαινεις σε μια GS, οι απαιτησεις μετα ειναι πολυ αυστηρες και στο μυαλο γινεται παντα συγκριση. Ετσι η αγορα αλλου μοντελου ειναι τρομερα δυσκολη επιλογη. Επισης να σχολιασω και αυτο που ειπε ενας φιλος οτι οταν ανεβαινω σε μια GS και ακουω την εξατμιση και μου λεει η μηχανη "τσιτωσε με", μαλλον δεν εχει ανεβει σ ενα ΚΤΜ. Εκει θα δει τι σημαινει η λεξη "τσιτωσε με". Ειναι αρρωστεια τ ατιμα και δυσκολα ξεκολας. Ομως εξακολουθω να ειμαι νοσταλγος του GS μου και εκει θα καταληξω καποια στιγμη. "Πρωινη λογοδιαρροια"! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα οι περισσοτεροι τραβαμε μεγιστο ζορι και αποφασιζουμε να χρησιμοποιουμε πιο πολυ ενα απο τα δυο μεταφορικα μεσα που εχουμε στο σπιτι μας. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νεοέλληνες, νεόπλουτοι με χάρες επιδειξιομανίας ! Τι την πήρες την ρημάδα? Αφού όταν ακούς την λέξη ταξίδι πηγαίνεις στον σταθμό Λαρίσης να πάρεις το τρένο ρε π@π@ρα! Πάρε κανένα σκουτεράκι και είσαι μια χαρά, μήπως κάνεις και κανένα μπάνιο μακρύτερα λόγο συντήρησης και μη έχοντας δόση κάθε μήνα! Αυτά θα ήθελα να πω σε αρκετούς που βλέπω με τέτοια εργαλεία να κάθονται στις πλατείες και να τα κοιτάνε…. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι είναι!! Last edited by dionysisgs; 02-08-2011 at 09:14. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεταφορες Μετακομισεις ο Μητσος | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 21-05-2010 09:09 |
Μετα την πιτα. | kokomilko | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 06-02-2010 00:07 |
Νεο Μελος | skala | Καλώς ήλθατε | 23 | 30-11-2009 18:39 |
Νεο Μελος στο GS | George | Καλώς ήλθατε | 15 | 16-05-2009 08:34 |
Μετεωρολογία | yannis | Χρήσιμα | 8 | 27-12-2008 20:20 |