![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θέος Ούρια !!!!!!!
![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά την GS τι; Αν δεν κάνεις χώμα και βρεις μια λύση με την κάλυψη του αέρα, μπορείς κάλλιστα κατά την γνώμη μου, να πάρεις R1200R. Πάει καλύτερα στην άσφαλτο και είναι πιο χρηστικό για καθημέρινη χρήση στην πόλη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Προ πολλού έχω ξεπεράσει τέτοια "κολλήματα".Και GS έχω και θα την κρατήσω και XRV και XLV και τώρα τελευταία "ζαχαρώνω" ένα LC 950.
Πάντως κάθε φορά που βγαίνω εθνική, λίγες GS βλέπω. Οι λοιπές κάνουν ρηλάξ στις καφετέριες μου φαίνεται.Υπάρχει πληθώρα ποιοτικών μοτοσυκλετών αυτή τη στιγμή στο εμπόριο.Ανάλογα με τα γούστα και τα κέφια-αλλά και τα χρήματα- του καθενός. |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα θελω να αλλαξω την gsa μου, χωρις να εχω καποιο συγκεκριμενο λογο...ισως shopping therapy!!! Να σημειωσω οτι την μηχανη την χρησιμοποιω καθημερινα για την δουλεια μου και κανω γυρω στα 70 χιλιομετρα Αττικης και Εθνικης οδου. Ανεβαινω στον τιγρη, δεν μου αρεσει η καλυψη απο τον αερα, ανεβαινω στο KTM δεν μου αρεσει.......η αλυσιδα!!!!!Μαλλον δεν θελω και πολυ να την αλλαξω......Αυτο ειναι και το κακο αυτης της μηχανης........σκοτωνει τα ονειρα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το GS το ΑΠΛΟ! ειναι ερωτας..οπως και ο boxer...δεν σας το κρυβω αλλα οποτε βαζω μπροστα και ακουω την εξατμιση,την δυναμικη της ειναι σαν να μου λεει αντε καβαλα και τσιτωσε με,με παει πραγματικα σε αλλο κοσμο..το συγκεκριμενο μοντελο ειναι αθεραπευτος ερωτας..!!και δεν θα το αλλαζα ΠΟΤΕ! με αλλη μηχανη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέχασα να πω και αυτό.
Μετα την bmw, εεε και σε κάποια ηλικία υπάρχει αυτό: Ή τ100 Κλασικό, όμορφο, στιβαρό κλπ κλπ. Την έχω οδηγήσει και είναι καταπληκτική. |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι φίλε μου.Η μηχανή αυτή σε βοηθά να κάνεις υπομονή και όνειρα.Αν πιστεύεις ότι τα σκοτώνει, τότε μάλλον το "άθλημα" δεν σου ταιριάζει.Εχθρός του καλού, το καλύτερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λεω σκοτωνει τα ονειρα, εννοω για αυτα που κανεις οταν βλεπεις μια αλλη μηχανη που σου αρεσει..........αυτο εννοουσα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Uriah Heep
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... DERTILAS οχι απλά τις γυαλίζουν, τις δείχνουν και όλας..αναρωτιέμαι αν έχουν βγεί έξω απο το λεκανοπέδιο τον τελευταίο μήνα..κάθε ΠΣΚ ανεβαίνω Ράχες....δεν έχω δεί πάνω από 2 gs σε όλη την Εθνική. που είναι τόσα GS?? Διακοπές?? Last edited by dionysisgs; 01-08-2011 at 08:35. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεταφορες Μετακομισεις ο Μητσος | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 21-05-2010 09:09 |
Μετα την πιτα. | kokomilko | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 06-02-2010 00:07 |
Νεο Μελος | skala | Καλώς ήλθατε | 23 | 30-11-2009 18:39 |
Νεο Μελος στο GS | George | Καλώς ήλθατε | 15 | 16-05-2009 08:34 |
Μετεωρολογία | yannis | Χρήσιμα | 8 | 27-12-2008 20:20 |