![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παρακαλώ να διαγραφεί το ποστ...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αν κάνεις δουλειά, θέλει αλοιφαδόρο. Για ακόμη καλύτερη δουλειά, πας σε ένα ειδικευμένο μαγαζί και στις κάνει καινούριες με αλοιφαδόρο. Αυτά που τα λένε (δεν θυμάμαι καλά) paint bull ή κάτι τέτοιο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι paint bul λέγονται τα μαγαζιά.
Νομίζω έχει ένα τέτοιο ο συμφορίτης gepol. Tσέκαρέ το ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
okok...θα τσεκάρω PaintBull HELLAS
Ευχαριστώ!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μακριά απο βουρτσες κ βαφες αυτοκινήτων στις βαλίτσες.
Ο πέττας μπορεί να κάνει τη δουλεια εγγυημένα. Αυτά με τα ασταρια για αλουμινια αφορούν αυτοκίνητα (καπο φτερά κλπ) τα οποία αν κ ευαίσθητα δεν καταπονουνται όπως οι βαλίτσες μας. Εκτός αυτού η ηλεκτροστατικη βαφη είναι φοβερά ανθεκτική όχι μόνο σε γρατσουνιες αλλα κ σε χτυπήματα. Μη το σκεφτεσται για απλή βαφη. Η ηλεκτροστατικη είναι η καλύτερη λύση. Όσον αφορά το μοντάρισμα των πλαστικών, ρε παιδιά, δεν είναι πυρηνική φυσική. Ένας πριτσιναδωρος ένα δραπανακη κ λίγο τέχνη χρειάζονται. Κ αν θέλετε το κατιτισ παραπάνω, χρησιμοποιήστε ανοξειδοτα στεγανά πριτσινια κ θα γίνει πιο ανθεκτικό κ στεγανω απο καινούργιο. Συμβατικό βάψιμο δεν αξίζει ούτε ο κόπος να ασχοληθείτε. Στα λεφτά παει σχεδόν ίδια με εντελώς αμφίβολο ποιοτικό αποτέλεσμα. Last edited by Alkinoos; 30-07-2011 at 15:39. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδη εχω κανει "διδακτορικο" ![]() Ολες μου τις μπαγκαζιερες που εχω φτιαξει (και γενικα τις περισσοτερες σιδηρο/αλουμινο κατασκευες) τις ενωνω με πιρτσινια. Αν θες μπορουμε να τα πουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Ηλία...θα τα πούμε σύντομα!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βάσεις πλαινών βαλιτσών Vario | lycos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 27-07-2011 16:19 |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 11:33 |
Απίστευτο. Πετάνε στο δρόμο τα καρνάγια των Σπετσών. | philipe | Ελλάδα | 11 | 04-08-2010 13:53 |