![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να δούμε τι άλλο θα γίνει σε αυτό το forum !
Α ! Να παντρέψουμε κανέναν ανύπαντρο ίσως ;;; ![]() Anyway... σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά και καλά χιλιόμετρα σε όλους (εν' όψη αδειών). Νομίζω πως χρειάζεται και μια φωτογραφία... |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου ευτυχισμένε μπαμπά,κούκλος είναι ο παλήκαρος! Να τον χαίρεστε φίλε μου και να τον καμαρώνετε, πάντα έτσι ευτυχισμένοι να'στε!
![]() Η οικογένεια του GS FORUM μεγαλώνει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να τον χαίρεσαι ρε γιάννη το μπεμπη να τον καμαρωνεις και να τον δεις τρανό και ξακουστό.
![]() ΎΣ είσαι μεγάλος χαζομπαμπας .....!!!!! ![]() Κάθε φορα που τον κρατας πρεπει να έχεις μια ψιλη ακρατια εεεεεε; ![]() Last edited by commander; 27-07-2011 at 02:01. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιάννη να σου ζησει!!!! Πολλα φιλιά και στην γυναίκα σου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nα σου ζήσει φιλαράκι .
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας ζήσει! Να σας ζήσει!
![]() Να 'ναι υγιές και καλότυχο στη ζωή του και εσείς, πάντα καλά, να το στηρίζετε και να το καμαρώνετε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας ζήσει-να σας ζήσει
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
KAI ZHΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!!! | HERC | Χιούμορ | 8 | 05-11-2010 16:45 |
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ? | HERC | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 26-08-2010 18:53 |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ!!!! | crazy artist | Καλώς ήλθατε | 19 | 23-06-2010 15:54 |
ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!! | ROMAN | Καλώς ήλθατε | 25 | 16-04-2010 10:20 |
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ | skippybi | Διάφορα | 11 | 27-09-2009 22:07 |