![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Facebook ε???Χμμμμμμ....Χωρίς σχόλιο......
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το να δαιμονοποιούμε το καινούριο, το λίγο άγνωστο προς εμάς δεν καταφέρνουμε κάτι. Ήδη στις αναζητήσεις της Google το φασομπούκι έχει 22 δις αποτελέσματα !!! Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως είτε μας αρέσει είτε όχι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι μεγάλου πληθυσμού παγκοσμίως.
Μπορούμε να το βγάλουμε τελείως από τη ζωή μας? Όχι (λέγοντας ζωή δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην ατομική καθημερινότητά μας αλλά γενικότερα στον περίγυρό μας) Μπορούμε να το κάνουμε ένα εργαλείο που θα δουλεύει προς την σωστή κατεύθυνση? Σίγουρα Ναι (έχω βρει μέσω Facebook φίλους που είχα χάσει, συμμαθητές, έχω επαφή με συγγενείς μου που ζούνε στο εξωτερικό και άλλες χρήσιμες προς εμένα λειτουργίες του) Σαφώς και δεν έχει τον ρομαντισμό και την διαδικασία παλαιοτέρων μορφών επικοινωνίας αλλά εν έτη 2011 δεν φαντάζομαι πως έχετε -αυτοκίνητο χωρίς A/C, abs και όλα τα άλλα καλούδια -μοτοσυκλέτα χωρίς injection, GPS, FULL EXTRA εξοπλισμό αναβάτη (θυμάμαι με το XS μου αρχές δεκαετίας '90 στην βροχή φόραγα στα πόδια μου σακούλες από S/M, τώρα φοράω γκέτες) Ενδεικτικά τα παραπάνω παραδείγματα για τον τρόπο που καλώς ή κακώς αλλάζει η ζωή μας. Για μένα η ουσία βρίσκεται στη σωστή χρήση και όχι στην κατάχρηση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() συμφωνώ με τον Βαγγέλη ναι όντως οι νέοι έχουν φάει το κόλημα και κακώς. άσε που όπως και να΄χει πιτσιρικάς,κάπου θα το φας το κόλημα! αλλά π.χ η γυναίκα μου,μπορεί να μιλάει ελεύθερα (και χωρίς κόστος )με τις φίλες της που βρίσκονται πολύ μακριά...άσε που το κουτσομπολιό,έχει προαχθεί σε επιστήμη!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η CIA παραδέχεται πως το Facebook είναι δικό της! | Vagelis Gar | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 15 | 10-07-2011 17:30 |
| Facebook εν ώρα εργασίας | Hekima | Ελλάδα | 10 | 19-04-2011 16:12 |
| Κλείνει το Facebook; | MARK | Επικαιρότητα | 19 | 12-01-2011 10:25 |
| emix | Χιούμορ | 7 | 27-05-2009 01:37 | |
| Σύλληψη μέσω Facebook στη Νέα Ζηλανδία | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 18-01-2009 23:07 |