![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ επειδή δουλεύω και σε υπολογιστή τα τελευταια 12 χρόνια και 10 ώρες μέσο όρο θα σου πο το εξής. Έψαχνα να βρω 1 ολόκληρο χρόνο τι ακριβώς έχει το χέρι μου και μουδιάζει. Σε πληροφορώ μετά από πόσους γιατρούς, φάρμακα, θεραπείες βελονισμούς, μαγνητικές κλπ κλπ τη λύση μου τη βρήκε ένας φυσιοθεραπευτής που εντόπισε το πρόβλημα μου που? σε έναν σπόνδυλο ψηλά στην πλάτη μου. έκανα φυσιοθεραπείες και τέλος ο πόνος. Δεν θα το γενικεύσω και δεν θα παίξω το γιατρό αλλά όπως είπαν και κάποια άλλα παιδιά παίζει να φταίει η πλάτη - αυχένας και γενικά η στάση του σώματος. Πρόσεξε και αυτό αν θέλεις.
|
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. ... | ckalfas | Υγεία | 4 | 11-02-2011 16:22 |
Έχει βάλει κανείς WP σε GS1200 Adv ;;;; | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 03-02-2011 17:17 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 19:16 |
Οπαδός του ΠΑΟΚ γράφει σε blog οπαδών του Ajax για το μεταξύ τους παιχνίδι.... | MARK | Χιούμορ | 25 | 30-09-2010 00:05 |
Κινητό που φτιάχνει καφέ, παίζει φυσαρμόνικα, σε ξυρίζει κ.α | Black_Shadow | Διάφορα | 7 | 23-01-2009 22:34 |