![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το μόνο που μπορεί να τους κάψει φίλε μου είναι να παραδώσουμε πινακίδες ωστε να μην τους δώσουμε τουλάχιστον τα τέλη κυκλοφορίας .Επίσης δεν θα τους δώσουμε λεφτά για βενζίνα.Σε αυτήν την περίπτωση οι μισές ασφαλιστικές προκειμένω να μην καταρεύσουν θα ασκήσουν αφόρητες πιέσεις στην κυβέρνηση. Εγω πάντως πήρα ένα PANDA και είναι μία χαρά ....και το σπουδαιότερο αισθάνομαι πολύ ωραία που απο το μεγάλο αμάξι μου δεν θα πάρουν σχεδόν τίποτα ( εκτός της έκτακτης εισφοράς που και για αυτήν σκέφτομαι να μεταβιβάσω το αυτοκίνητο στην υπέργηρη γιαγιά μου και να μην ξαναπληρώσω τίποτα). Last edited by diomiles; 02-08-2011 at 13:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω παντως χτυπησα ενα υβριδικο και για 5 χρονακια τα τελη ειναι 3€.κΙ τωρα εχω τη γυναικα να μου λεει οτι η μηχανη βγαινει περισσοτερα εξοδα απο το αυτοκινητο, μ εφαγε!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πως λέγαμε παλιά, “πονάω αλλά μ’ αρέσει”!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε του '11 τα τέλη πλήρωσα ούτε φυσικά πρόκειται να πληρώσω του '12.Δεν σκοπεύω να πουλήσω κι έτσι δεν με πολυενδιαφέρει.Αν πάντως οι κυβερνώντες νομίζουν ότι έτσι κάνουν "πολιτική" πλανώνται πλάνην οικτράν.Στην κοσμάρα τους...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μας το εξηγείς αυτό;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μεταβιβάζεις σε κάποιο ηλικιωμένο συγγενή σου ( για να μην έχεις άλλα προβλήματα πχ ιδιοκτησίας) και δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα.Αν ποτε ανακαλύψουν ότι δεν πλήρωσες τέλη κυκλοφορίας ( δήλαδή μετα απο μερικά χρόνια) τότε θα τα χρεώσουν στην εφορία του ιδιοκτήτη δηλαδή πχ στον παπού σου.Ο οποίος φυσικά δεν πληρώνει τίποτα.Αν μετά απο χρόνια το κράτος κινήσει διαδικασίες (δηλαδή κατάσχεσης κλπ) το πιθανότερο θα είναι να έχεις γεράσει και εσύ. Τέτοιου είδους μεταβιβάσεις γίνονται ήδη πολλές και αναμένονται περισσότερες.Το μόνο αρνητικό είναι σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρει φορολογική ενημερότητα ο παπούς σου δεν θα μπορεί.Εμένα πάντως η γιαγιά μου 91 χρονών έχει τελειώσει με τις αγοροπωλησίες και δεν πρόκειται να χρειαστεί φορολογική ενημερότητα. Last edited by diomiles; 03-08-2011 at 08:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δε μου το 'λεγες πιο πριν να της έγραφα το Volvo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ερωτηση 2η, αν θελετε να πουλησετε/αποσσυρετε το οχημα πως θα γινει αυτο? Ερωτηση 3η και τελευταια, απο το 2012 οι ασφαλιστικες εταιρειες για να ασφαλισουν το οχημα θα πρέπει να δειξουμε το χαρτι του ΚΤΕΟ το οποιο με την σειρα του για να περασει το οχημα θα ζηταει τα τελευταια τελη κυκλοφοριας πληρωμενα!!!!! Ως γνωστον τα τελευταια τελη δεν εξωφλουνται αν υπαρχει οφειλη τελων κυκλοφοριας περασμενων ετων! Ως γνωστον επισης μη πληρωμενα τελη συμαινει εξωφληση στο διπλασιο αυτων οταν αποπληρωθουν! Κι εδω δεν μιλαμε για κινημα ''δεν πληρωνω'' με αντιπαλο μια ιδιωτικη εταιρεια, εδω εχουμε αντιπαλο το Κρατος!! Και οποιος μικρος τα εβαλε με αυτο επαιξε κι εχασε! Τι θα κανετε τοτε και οσοι αλλοι ακολουθησουν τις παρανομες και ανεφικτες συμβουλες σας? Θα ηθελα οι δικηγοροι του φορουμ που προτρεπουν σε τετοιες ενεργειες με τα γραφομενα τους (..........εγω σαν δικηγορος αυτο κανω και δεν τιμωρουμαι) να μας πουν
Last edited by GeorgeP; 03-08-2011 at 11:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχουν απαντήσεις και λύσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσες.Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Πολλοί απο εμάς όταν πήραμε τα αυτοκινητά μας πληρώσαμε 380 ευρώ τέλη .Σήμερα μας ζητάνε 1800.Αυτό εγω το λεω αλητεία και σε αλήτες πρέπει να φέρεσαι αλήτικα. Εγω δεν είδα να προτρέπει κανείς για κάτι.Τις απόψεις μας λέμε και ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει. Το σίγουρο είναι ότι και στο θέμα του αυτοκινήτου τα έκαναν όλα λάθος....και το χειρότερο και πιο επικίνδυνο δεν έβαλαν μυαλό και συνεχίζουν με πιο μεγάλα λάθη.Κατέστρεψαν χωρίς λόγο τον τομέα του αυτοκινήτου με όλους αυτούς τους βλακώδης φόρους και έχασαν χιλιάδες άνθρωποι την δουλειά τους .Και το αποτέλεσμα όλων αυτών έχασε και θα χάσει το κράτος τεράστια ποσά. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς !!!!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 19:52 |
| Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 20:35 |
| ελλατωματικα φαναρια κυκλοφοριας | athaneco | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-02-2010 02:12 |
| Αλλαγες στα τελη κυκλοφοριας | georgekostas | Διάφορα | 22 | 02-08-2009 15:38 |
| Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 19:00 |