Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Σαφώς !!!
Όταν στο thread με τα λαδάκια, μου είπε φίλος κάτοχος 1150 ότι έκαιγε 2,5l/5000km... ήθελα να του πω ότι γνωρίζω κι άλλους κατόχους 1150 που δεν καίνε ml... Αρα δεν έφταιγε το λάδι...
|
Αναφέρεσαι σε μένα μάλλον. Εγώ έκαιγα 2,5 λίτρα ανά 5000χιλ. Τα έκαιγα με το castrol ActEvo. Με το aral που έβαζα παλιότερα και με το Torco που βάζω εδώ και τρεις συνεχείς αλλαγές λαδιού καίω το πολύ 1 λίτρο ανά 5000χιλ. Λογικότατο κάψιμο βάσει των λεγομένων της BMW. Άλλωστε τόσο μου έκαιγε και από την αρχή που την πήρα όταν είχε 30000 χιλιόμετρα. Παρόλα αυτά, και μετά από 125000χιλ, καίει το ίδιο όπως τότε. Άρα δεν έχω φθορές σε ελατήρια/τσιμουχάκια και συνεπώς έφταιγε το συγκεκριμένο λάδι. (γιατί με τα άλλα δεν καίει το ίδιο?)
Οι άλλοι κάτοχοι που λες, (και που λένε δεν καίνε λάδι) συγνώμη αλλά μάλλον κάτι δεν μας λένε καλά. Δεν υπάρχει 1150 που δεν καίει λάδι. Τόσα χρόνια, από αυτούς που γνώριζα/γνωρίζω, όλοι είχαν κατανάλωση. Άλλοι μικρότερη, άλλοι μεγαλύτερη. Παίζει ρόλο πως οδηγούν και που οδηγούν.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam
Επισης σημάντικός είναι και ό παράγοντας και πάλι των πολλών πωλήσεων και ζήτησης που έχει το 1200 με αποτέλεσμα τών μη επαρκή έλεγχο ποιότητας κατά την παραγωγή της.
|
Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία. Τι πάει να πει "μη επαρκής έλεγχος ποιότητας"?
Δεν είσαι η Ching Seng.... είσαι η BMW κι όταν ζητάς 15000€ για τη μοτοσυκλέτα που μου πουλάς, το λιγότερο που περιμένω είναι να έχει γίνει σοβαρός έλεγχος ποιότητας. Δεν θα σου κάνουν οι καταναλωτές των έλεγχο ποιότητας με το να μένουν στο δρόμο επειδή εσύ "δεν πρόλαβες"
Αυτό είναι τουλάχιστον αστείο να το λέει η BMW (αν το λέει) και δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση. Ο καταναλωτής δεν φταίει σε τίποτα να τραβιέται στα συνεργεία για τόσο σοβαρές βλάβες, που από τις οποίες μπορεί πανεύκολα να κινδυνέψει κι η ζωή του. Δεν μιλάμε για πλυντήριο ρούχων... μιλάμε για μοτοσυκλέτα!
Παρόλα αυτά, μοντέλα 2009 και 2010, με κάτω από 20000χιλ, συνεχίζουν να διαλύουν τα ρουλεμάν της τελικής μετάδοσης και να κόβουν άξονες!