![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για αν σου ζητανε 1800ε τελη κυκλοφοριας σημαινει οτι εχεις αυτοκινητο 4000 κυβικων!! Κανενα προβλημα ως εδω.....ομως, γνωριζοντας το Ελληνικο κρατος θα επρεπε να γνωριζεις οτι το αυτοκινητο το κυνηγαει απο το 1990 και μετα ανηλεως!!! Απο τοτε που ο καθενας δανειζοτανε πανευκολα για να παρει αυτοκινητο απο τοτε ξυπνησε και το κρατος και το κυνηγαει ειτε εμμεσως (βενζινη-ασφαλιστρα) ειτε αμμεσως (τελη κυκλοφοριας). Αυτο απο μονο του θα επρεπε να σε πονηρεψει και να μην προβεις σε τετοια αγορα! Εξάλλου στην Ελλαδα ζεις οπου ολα ειναι πιθανα κι απιθανα και κυριως δεν πρεπει να εμπιστευεσαι τους .......αλητες!!! Παντα βρισκουν τροπο να σε γδυνουν αφου σου δωσουν το τυρακι πρωτα!! Στο λεω και με το συμπαθειο διοτι και ο αδεφος μου την πατησε εξισου καλα με εσενα αγοραζοντας αυτοκινητο 4000 κυβικων στην καλη εποχη αλλα κι ενα 7μετρο φουσκωτο με 2 90αρες στην ιδια καλη εποχη!! Σημερα κλαιει......, εκτακτες εισφορες, κεφαλικοι φοροι, ασφαλειες, τελη κυκλοφοριας κ.λ.π.=10,000ε απο τα 3000-4000 μεχρι περυσι!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο μου... εδώ ΔΕΝ υπάρχει Σύνταγμα πλέον... το έχεις καταλάβει???
Όταν έκανα έρευνα και τελικά κατέληξα στο Volvo... εξέτασα την περίπτωση του Υβριδικού Lexus R450h, το οποίο ήταν λίγο πιο οικονομικό... Όταν βρέθηκα στην αντιπροσωπεία στην Λ.Κηφισίας, ο πωλητής στην προσπάθειά του να μου πουλήσει, μου έδειξε το Φ.Ε.Κ.... το τονίζω... το Φ.Ε.Κ. που ανέφερε για ατέλεια εφ'όρου ζωής (για την ακρίβεια 1 €, όσο δηλαδή το κόστος του σήματος)... Το τήρησαν για 1-2 χρόνια... και σήμερα... μόλις 5 χρόνια μετά... το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πληρώνει περί τα 600 € τέλη συν την όποια εισφορά!!! Κοινώς ΔΕΝ ισχύει τίποτα σε αυτό το μπουρ--λο κράτος που ζούμε... Του σηκώνεται κάποιου... κάτι... κάνει "edit" το σύνταγμα... βγάζει ένα Φ.Ε.Κ το οποίο αναιρεί το προηγούμενο... και ΟΟΟΛΑ καλά... Τι λέτε ρε σεις??? Να με τρελάνετε θέλετε??? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι πάει να πει αυτό ρε Γιώργο?????????? Όταν το πήρε ο άνθρωπος... και 14.000 κυβικών να ήταν... έκανε το budget του και μπορούσε να "υποστηρίξει" τα πάγια έξοδά του που τότε ήταν 384 €.
Από που κι ως που είναι λογικό να του ζητάνε σήμερα κοντά 2.000 €????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
και οχι μονο θελουν υπερογκα τελη...,τωρα βγαλανε και τις εκτακτες εισφορες...
![]() σε λιγο θα μας βαλουν να κανουμε και περαιωση! ![]() ![]() οχι μονο αλητες,αρχικλεφτες ειναι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πέραν του ποσοστού του φόρου που πληρώνετε βάση κλίμακας, σας απαιτούν έκτακτη εισφορά από το ετήσιο εισόδημα αλλά τώρα πια και ακομα μια έκτακτη εισφορά υπέρ ανέργων μέσω των ασφαλιστικών εισφορών.... Τελικά ....μπορεί να μου πει κάποιος πόσο από το διαθέσιμο έτήσιο εισόδημά μου πάει για φορολογία εισοδήματος ΦΠ ???? με τον τρόπο αυτό, ακυρώνεται η κλίμακα φόρου, το αφορολόγητο και η φορολογική ωφέλεια λόγω παιδιών.... Χωρίς να αναφέρω νούμερα, το ποσοστό είναι υψηλό και από το υπόλοιπο διαθέσιμο εισόδημα μου, παρακρατάται ακόμα 23% για ΦΠΑ...... Τελικά δουλεύω για ποιόν ????? |
|
|
|||
|
|||
|
Θα πρέπει να γνωρίζετε βέβαια οτι πληρώνει πάντα όποιος έχει την λιγότερη δύναμη....
εδώ και χρόνια ήδη μας έχουν αποδυναμώσει όλοι οσοι έχουν περάσει απο την εξουσία, ακόμη και αυτοί που καίγονται για τα συμφέροντα του Λαού, ακόμη και αυτοι μή έχοντας να προτείνουν τίποτα μας αποδυναμώνουν... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για να μπορεί να μπανιαρίζεται στην πισίνα του ο κος Ρουσσόπουλος και ο κος Λαλιώτης...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως σου είπα πριν οι άνθρωποι που μας κυβερνούν έχουν φερθεί αλήτικα .Πολλοί λοιπόν αποφάσισαν να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο .Οπότε σου απαντώ στα ερωτήματά σου αφου πρώτα φρόντισα να ενημερωθώ απο φίλο μου που είναι διεκπεραιωτής και ασχολείται με αυτά κάθε μέρα. 1.Σημα τελών κυκλοφορίας μπορείς να βάλεις απο μηχανάκι αφου με την αδεια απο το παπάκι μπορείς να πάρεις όσα θες απο την εφορία. 2.Οταν θες να πουλήσεις πας και πληρώνεις την τελευταία χρονιά και πουλάς μια χαρά διότι τον αγοραστή τον ενδιαφέρει μόνο η τρέχουσα χρονιά.Μπορείς να έχεις απλήρωτα 10 χρόνια.Αυτά δεν βαρύνουν το αυτοκίνητο αλλά τον εκάστοτε ιδιοκτήτη. 3.Οταν ανάφερα στον φίλο μου ότι τα κτεο θα ζητούν τα τελευταία τέλη πληρωμένα για να μπορέσει το αυτοκίνητο να περάσει κτεο εκεί μόνο που δεν έπεσε κάτω απο τα γέλια. Μου είπε ότι με 50 ευρώ περνάνε κτεο αυτοκίνητα που δεν έχουν τίποτα σωστό πάνω τους ...και δεν θα περάσουν αυτοκίνητα που δεν θα έχουν τα τέλη πληρωμένα? Εγω είπα τι θα κάνω .Θα καταθέσω πινακίδες πήρα και ένα μικρό αμαξάκι να κυκλοφορώ και είμαι μία χαρά. Δεν το πουλάω το αμάξι μου προτιμώ να το βλέπω στην πυλωτή μου παρά να το δώσω ξεφτίλα.Κάποια στιγμή θα καταλάβουν τα λάθη τους και θα αναιρέσουν.Κατά την αποψή μου έκανε λάθος ο φίλος cpretenteris και πούλησε το αμάξι του τόσο φθηνά.Επρεπε να το κρατήσει και να περιμένει.Τέτοια αυτοκίνητα δεν ξανααγοράζονται και αύριο που θα κάνει οικογένεια και θα θέλει να μετακινήσει το παιδί του με ασφάλεια θα του λείψει αυτό το αμάξι. Πάντως Γιώργο για να κλείσω αυτό το θέμα σου λεω ότι όταν τους ανθρώπους τους στριμώχνεις σε μια γωνία και τους βαράς απο όλες τις μεριές να ξέρεις ότι θα ψάξουν και θα βρούν λύσεις άλλες φορές νόμιμες και άλλες παράνομες.Φυσικά λύσεις θα βρεθουν και σε άλλους τομείς μιας και ασχολούμαι με το εμπόριο απο μικρό παιδί και τον τελευταίο καιρό απο συναδέλφους δεν ακουω τίποτα άλλο παρά ¨τρόπους¨ για να γλυτώσουν φόρους και εισφορές....και να είσαι σίγουρος ότι τα καταφέρνουν. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την επαθε συναδελφος περυσι πριν απολυθω!!!! 220+220 (τα δυο ετη) και αλλα τοσα, το διπλασιο αυτων, σαν προστιμο!! Κι ολα αυτα για να πουλησει το Κορολακι του του 1997 4000ε!!!! Το 3 σωστο εν μερει αφου απο το 2013 αν δεν κανω λαθος τα δημοσια ΚΤΕΟ καταργουνται και τα ιδιωτικα δεν νομιζω να το ρισκαρουν!!! Σε καθε περιπτωση ο Ελληνας ειναι ο Μασονος της λαμογιας προκειμενου να μην πληρωσει βρισκοντας τροπους απιθανους!!! Οι παραπανω που περιγραφεις ομως δεν ειναι απιθανοι αλλα ευκολα ανακαλυπτομενοι.......οποιος ειναι παλαβος ας τους εφαρμοσει, δικια του ειναι η τσεπη! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το μονο λογικο ειναι στο μυαλο μας που ξεροντας το παρελθον (κυνηγι ΙΧ) δεν προνοησαμε την λουμπα που μας εσπρωχναν το 2007 και τρεξαμε ολοι να κανουμε το ''ονειρο'' των πολλων κυβικων και του SUV πραγματικοτητα!!!! Λες και τα κυβικα ¨η ο ογκος προσθετουν κυρος στην υπαρξη μας!! Ε, τωρα ας πληρωσουν αυτο το ''κυρος'' αφου η λογικη του μυαλου τους δεν τους αφησε να δουν αυτο που ισως να ερχοτανε και το οποιο ειχε ερθει με ποικιλους αλλους τροπους, πιο ηπιους, στο παρελθον!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 19:52 |
| Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 20:35 |
| ελλατωματικα φαναρια κυκλοφοριας | athaneco | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-02-2010 02:12 |
| Αλλαγες στα τελη κυκλοφοριας | georgekostas | Διάφορα | 22 | 02-08-2009 15:38 |
| Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 19:00 |