![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιαυτο λοιπον, αφου παραθετεις τα παραπανω παρεθεσε μας και τι ασφαλειες πληρωνει ενα αυτοκινητο 1800 κυβικων τον χρονο!! Εδω http://www.eaee.gr/cms/uploads/oikmel-motor2009gr.pdf στην σελ 30-34 και στους πινακες 12-13 θα βρεις τις απαντησεις που ΔΕΝ μας παραθετεις! Ετσι λοιπον το μεσο ασφαλιστρο αστικης ευθυνης μονον, για το βελγιο ειναι τα 500ε και για την Ελλαδα τα 250ε, δεν παω σε αλλες χωρες της Δ.Ευρωπης γιατι θα κλαψουμε ομαδικως! Αν λοιπον σου ελεγε το κρατος΄''δεν θελω τελη κυκλοφοριας'' και την ασφαλεια του αυτοκινητου σου στην διπλασιαζε ¨η τριπλασιαζε (π.χ. Ην Βασιλειο) σαν μεσο εσοδων του θα το δεχοσουνα? Οχι βεβαια, διοτι ο ελληνας δεν θελει να πληρωνει!! ¨η θελει να π-ληρωνει αυτο που νομιζει αυτος σαν σωστο ποσον για το οτιδηποτε!!! να τα λεμε ολα φιλε Γιωργο και οχι τα μισα και οπως τα θελουμε απλα και μονον για να κατηγορησουμε την χωρα μας!!! |
|
|
|||
|
|||
|
οσοι εχουν 1400αρια να μην επαναπαυονται...
![]() οταν ξεσκισουν τους αλητες πολιτες που τολμησαν να παρουν καλα αυτοκινητα με υπερβολικα κ.ε και επειδη οσο και να ριχνεις λεφτα στο πηγαδι δεν βλεπεις αποτελεσμα,βλεπω να θεωρουν πολυτελεια ολα τα αυτοκινητα πανω απο ...500 κ.ε! ![]() ασε που βλεπω σιγα σιγα να ...τιμωρουν οσους εχουν υβριδικα για ...φοροδιαφυγη! ![]() να μην πω τι ...πεος εχουμε να φαμε εμεις με τις μηχανες ανω των 650 κ.ε... ![]() που πας κυριε με τη χιλιοδιακοσαρα-suv-? ![]() ε ρε τι αλλο θα δουμε σ αυτη τη χωρα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
,εχεις δικιο... ,τωρα που το σκεπτομαι αισθανομαι ευνοημενος που ζω σ αυτη τη χωρα...![]() δεν πληρωνω τιποτα σε σχεση με τις ...παροχες ![]() ![]() ![]() που εχω...![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βρισκω οτι στο συγκεκριμενο μπορεις να βρεις την απαντηση γιατι πρεπει να πληρωσεις χχχχευρω παραπανω φετος και εσυ και εγω και ολοι μας... γιατι πολυ απλα υπαρχουν αυτοι οι φιλοι που ολοι εχουμε/ξερουμε που απλα δεν πληρωνουν και προπαντων δεν πληρωναν τοσα χρονια αυτα που τους αναλογουν...και φυσικα γιατοι και οι 300οι και τα τσιρακια τους κανανε μεγαλες ρεμουλες... δλδ εγω που ειμαι μισθωτος παντα πληρωνα και εξακολουθω να πληρωνω αυτα που μου αναλογουν και φετος μου λενε οτι επειδη καποιοι φιλοι εχουν βρει τις ακρες και δεν πληρωνουν οτι εγω ο μισθοτος θα πρεπει να πληρωσω παραπανω μιας και ειμαι μαμακας και δεν μπορω να βρω τροπους να κρυψω αυτα που περνω... απο την αλλη φταινε οι φιλοι αλλα φταιει και το κρατος που τοσα χρονια το μονο που ξερει να κανει ειναι να περνει απο την ευκολη τσεπη, μισθωτων και συνταξιουχων, και δεν κοιταει να πιασει αυτους τους φιλους που δεν πληρωνουν... αλλα αφου το κρατος λειτουργει σαν κοινως κλεφτης γιατι να μην το κανει και ο πολιτης που μπορει...??? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() 700€ πληρώνω εδώ ασφάλεια το χρόνο για το αυτοκίνητο, 800€ παρά κάτι πλήρωνα εκεί. 460€ πληρώνω το χρόνο εδώ για τη μηχανή και εκεί επειδή τα είχα ασφαλισμένα στην ίδια ασφαλιστική, μου έκαναν έκπτωση στα 250€ η μηχανή η 1200cc. Σύνολο δηλαδή 1160€ εδώ το χρόνο, 1000€ και κάτι εκεί. Σε μια χώρα με τριπλάσιο και βάλε βασικό μισθό από εδώ. Με τα λίνκ δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις τι γίνεται στον κόσμο. Ούτε στην Ελλάδα... |
|
|
|||
|
|||
|
η πιο ευκολη τσεπη ειναι αυτη του μεσαιου επιχειρηματια που τον σκιζουν με εφοριες,εκτακτες εισφορες και περαιωσεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το αυτοκινητο παντα κυνηγιοτανε με διαφορετικους τροπους απο τα χρονια της μεταπολυτευσης και μετα και κυριως απο το 1990 και μετα. Δεν το ξερει αυτο ο Ελληνας? το ξερει και πολυ καλα μαλιστα αλλα στην σκεψη του ηταν η λαμογια σαν του φιλου του ''diomiles'' πιο πανω!! Λες και ειναι ηλιθιος ο τροχαιος και δεν θα του ζητησει την αποδειξη πληρωμης την οποια υποχρεωτικα πρέπει να εχει στο αμαξι μεσα και οπου αναγραφονται τα στοιχεια του οχηματος για το οποιο εκδοθη το σημα! Λες και ειναι ηλιθιοι εκει στο Υπ. συγκοινωνιων και ζητανε τα τελευταια τελη κυκλοφοριας πληρωμενα κατα την μεταβιβαση του οχηματος. Γιατι αραγε? δεν αναρωτηθηκε κανεις!! Ολοι θεωρουν οτι με πληρωμενα τα τελευταια τελη ολα καλα και αγια, ομως κανεις δεν σκεφτηκε οτι πληρωμενο τελος για το τελευταιο ετος συνεπαγεται πληρωμενο τελος για το συνολο των τελων κυκλοφοριας αλλιως η μηχανοργανωση δεν αφηνει τον υπαλληλο να περασει μονον το τελευταιο ετος και να αφησει τα υπολοιπα!!! Για τετοια Ελληνικη κουτοπονηρια μιλαμε αγαπητε Κωστα!!! Αυτο λοιπον που εγω προτινω Κωστα ειναι να παει να καταθεσει τις πινακιδες του!!! Οτιδηποτε άλλο θα στραφει εναντιον του αργα ¨η γρηγορα και στο τελος θα αναγκαστει να τα πληρωσει ολα τα τελη στο 2πλασιο! Ουτε καταστροφη του οχηματος δεν μπορει να κανει με απληρωτα τελη! Σαν τα αυθαιρετα ενα πραμα, που ολοι εχουν ενα και ολοι το πληρωνουν και το ξαναπληρωνουν απο το 1983 και μετα χωρις ποτε να ειναι ουτε νομιμο ουτε δικο τους αφου το πληρωνουν πολλαπλως και με διαφορετικους τροπους καθε χρονο! Εγω θα το εριχνα το ρημαδι αν ειχα ενα τετοιο!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βεβαια υπαρχει υποδομη ωστε να μην χρησιμοποιεις το αυτοκινητο, οι εταιριες απο νομου συμβαλουν ή και πληρωνουν εξ'ολοκληρου το κοστος των μετακινησεων σου, υπαρχει περι το 1%ανεργια και περιοχες με ακομα μικτοτερα ποσοστα η ετιαιρια που δουλευω δραστριοποιειτε και στην Ολλανδια και οταν τους φυγει εργατης περνουν απο Ελλαδα εναν για κανενα 6μηνο μεχρι να βρεθει αντικαταστατης, 2πλος βασικος μισθος, κτλ κτλ αλλα βλεπεις στην Ελλαδα θελουμε να μοιασουμε στην Ευρωπη μονο στο κοστος ζωης και οχι στο εισοδημα...!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 19:52 |
| Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 20:35 |
| ελλατωματικα φαναρια κυκλοφοριας | athaneco | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-02-2010 02:12 |
| Αλλαγες στα τελη κυκλοφοριας | georgekostas | Διάφορα | 22 | 02-08-2009 15:38 |
| Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 19:00 |