![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ναι,αλλα πας με καραβι...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
δυστηχως για να υπαρχουν αξιοι οικονομολογοι, θα πρεπει αυτοι να εχουν δουλεψει και να εχουν αποδηξει αν ειναι αξιοι ή οχι...
αυτοι ή ηταν συνδικαλιστες του δημοσιου ή μπηκαν στην πολιτικη αμεσως μετα τις σπουδες τους (που εμεις πληρωσαμε μιας και σπουδαζουν ολοι τους στα "καλυτερα" πανεπιστημια του κοσμου)... |
|
|
|||
|
|||
|
επειδή έμενα και δούλευα Αγγλία για 6+ χρονάκια...έχω να πω ένα παράδειγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση...
πέρασα μια μέρα από έναν τοπικό δρόμο με 2 λωρίδες εκατέρωθεν και νησίδα στην μέση, που ασφαλτόστρωναν ένα απόγευμα/βραδακι...και έχει το γνωστό πρόβλημα, είχαν ξύσει την παλιά επιφάνια και ήταν έτοιμοι να ρίξουν αργά το βράδυ την πίσσα κτλ...άρα όταν πέρναγες είχαν τεράστιες ταμπέλες και έξτρα φωτισμό για να ξέρεις ότι εκεί γίνονται έργα και ότι πρέπει να κόψεις ταχύτητα για ασφάλεια αλλά και για να μην προκαλέσεις stone chips στο αυτοκίνητο...κοίτα λέω οργάνωση (πολύ συνηθισμένο στην αγγλια) αυτοί οι Άγγλοι, στην Ελλάδα θα είχαν κάποιον που θα έπαιζε την ζωή του κορώνα γράμματα με καμία μπλούζα στο χέρι για σημαία να προειδοποιεί τα επερχόμενα αυτοκίνητα, το επόμενο πρωί ακούω στον τοπικό ραδιοσταθμό ότι εκαναν1500μυνησεις στον δήμο γιατί αυτές οι ταμπέλες δεν ήταν τοποθετημένες στην σωστή απόσταση από τα έργα, και απαιτούσαν αποζημίωση για τα stone chips που έγιναν στα αυτοκίνητα τους... τι θέλω να πω...όταν υπάρχει τρόπος να στραφείς νομικά ακόμα και ενάντια στο κράτος όταν αυτό κανει κάτι λάθος, τότε ο πολίτης έχει δύναμη και θα την εξασκήσει οπού πρέπει...έτσι και θα πληρώσει οτι του αναλογεί μιας και ξέρει οτι, οτι πληρώνει παίρνει...!!! στην Ελλαδα πεφτουμε σε χαντακι στην μεση του δρομου και λεμε εεε τον μαμακα δεν το ειδα…!!! Last edited by asotosios; 04-08-2011 at 12:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν μπορείς να διεκδικήσεις σχεδόν τίποτε από το τέρας του Ελλ Δημοσίου....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όταν είδαν ότι όπως τα κατάφεραν πήγαινε για φαλίρισμα το κράτος, σου λέει θα χάσουμε τα προνόμιά μας, θα χάσουμε και τους μισθουλάκους μας. Οπότε τι έκαναν, έφεραν το ΔΝΤ, σώθηκαν και αυτοί με ελάχιστες απώλειες και καθίστε εσείς ηλίθιοι να μας τα πληρώνετε. Η κοντοφθαλμία τους μέχρι εκεί φτάνει νομίζω. Αυτούς που έπρεπε να πληρώνουν αυτά που τους αναλογούν και θα ήμασταν όλοι πολύ καλύτερα τώρα, τους έχουν στο απυρόβλητο, γιατί αυτοί τους χρηματοδοτούν. Και η μεγαλύτερη αλητεία τους είναι ότι προσπαθούν μας πείσουν εμάς ότι φταίμε και πολλούς αφελείς τους πείθουν μάλιστα... Ακόμη περισσότερο, όταν τους τα λες αυτά, λένε από τον απλό κόσμο να προτείνει αυτός ποια είναι η καλύτερη λύση, λες και ο καθένας από μας θα πει τι πρέπει να γίνει. Αλήτες και αν δεν ξεκουμπιστούν όλοι τους να φύγουν, θα κάθεστε και θα μιλάτε για επιδόματα ανεργίας στον αιώνα τον άπαντα... |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι ξεκαθαρο οτι,
αυτη η κυβερνηση προσπαθει να επιστρεψει και μονο καποια χρηματα πισω στους δανειστες μας, οχι απο αλτρουισμο ή γιατι ειναι σωστοι και θελουν να κανουν την δουλεια τους σωστα, γιατι τοτε θα τους ελεγε να πανε να μαμηθουν, αλλα γιατι εχουν εκει και οι ιδιοι τα συμφεροντα τους...οι παλιοτερες κυβερνησεις απλα μας κλεβανε... οποτε μην ψαχνουμε να βρουμε σωστα μετρα μιας και οτι κανουν το κανουν για να παρουν και τα τελευταια απο τον κοσμο και να μας αφησουν στο ερμαιο της τυχης μας... μακαρι να παρει μπροστα ο κοσμος και να αρχισουμε να κοβουμε κεφαλια...και να ζηταμε οτι μας ανηκει...στο κατω κατω τα εχουμε χιλιοπληρωμενα ολα... αλλα βλεπεις ακομα υπαρχει κοσμος που κοιταει την παρτουλα του και παει και ψηφιζει με κομματικες παροπηδες...πολυ φοβαμαι οτι και τωρα να γινουν εκλογες παλι καποιος απο τους 2 θα βγει να μας σωσει και παλι...ταζοντας λαγους με πετραχειλια στον λαο...βλεπε "Λεφτα Υπαρχουν"...και μετα παλι θα μας πουν οτι "μαζι τα φαγαμε..."!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Όλα γίνονται για να Κινεζοποιηθούμε - η Ευρώπη χρειάζεται την Κίνα της για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.
Θα πέσει όλο το βιοτικό επίπεδο, θα συνεχίσει να πέφτει ο μέσος όρος μισθών (και κερδών των ελ.επ.) κλπ. Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα μαζευόμαστε να δούμε το νέο μαμάτο 1300άρι (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) του γείτονα (εμείς πια με παπιά και 250άρια 20ετίας). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Η προσωρινή λύση(γιατί κάποια στιγμή θα κάνουν κάτι και γι'αυτό τα λαμόγια) είναι η αγορά αυτοκινήτου μικρών κυβικών με turbo. Πέρισυ έψαχνα τι αυτοκίνητο θα πάρω μιας και μεγάλωσαν οι ανάγκες μας και το τριθυρο ibiza της γυναίκας μου δεν αρκούσε. Ετσι κοίταξα πολλά αυτοκίνητα με γνωμονα τα οικονομικά. Μετα απο πολλά κατέληξα σε 1.200 μεγάλο αυτοκίνητο με Light turbo που μου έδινε επιδόσεις και κατανάλωση πάρα πολύ καλή και φυσικά με τα ελάχιστα κόστη συντήτησης(εκτός απο τα λάστιχα που θέλουν 600€ για αλλαγή τα άτιμα). Τέλη κυκλοφορίας 120€. Τώρα ψάχνομαι να δώσω το ibiza μιας και έχει διπλάσια τέλη κυκλοφορίας και όχι τίποτα άλλο το έχουμε και κάθεται κιόλας μιας και εγώ χειμώνα καλοκαίρι κυκλοφορώ αποκλειστικά με την μηχανή δε πα να κάνει και πολικό ψύχος χεχε.
Αν τα ανεβάσουν και άλλο θα βουλιάξει ακόμα πιο πολύ η αγορά και πραγματικά πιστέυω πια οτι μας κυβερνούν τυφλοί και κουφοί μιας και ούτε βλέπουν ούτε ακούν σε τι κατάσταση έχει περιέλθει ο μέσος Έλληνας πια. Οι μισθοί συνέχεια μειώνονται και όλα τα έξοδα αυξάνονται. Πως θα τους τα δώσουμε αν δεν έχουμε δεν το έχουν παρει πρέφα μου φαίνεται. |
|
|
|||
|
|||
|
Απορώ πως τα έχουν αφήσει ακόμα...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 19:52 |
| Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 20:35 |
| ελλατωματικα φαναρια κυκλοφοριας | athaneco | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-02-2010 02:12 |
| Αλλαγες στα τελη κυκλοφοριας | georgekostas | Διάφορα | 22 | 02-08-2009 15:38 |
| Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 19:00 |