![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Τα φώτα σας παρακαλώ (κυριολεκτικά ![]() Θέλω να βάλω Xenon σε f800gs και στις 2 σκάλες......... Ακούω προτάσεις και παρατηρήσεις! Εννοείται ότι παίρνω ότι θέλω απο ΕΒΑΥ αλλά αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο απο τα μέλη απο Ελλάδα είμαι όλο μάτια (αυτιά δεν γίνεται ![]() Περιμένω και προτάσεις για μαγαζιά με pm. Οι τιμές απο έξω κυμαινονται στα 50-80€ και για τις δύο σκάλες με can bus.... |
|
|||
|
|||
![]()
Μ' ενδιαφέρει και εμένα...
Και τοποθέτηση στην επαρχία... όχι στην Αθήνα.... |
|
|||
|
|||
![]()
ένσταση ως προς τη μεγάλη σκάλα...
όταν "ανάβει" το xenon χρειάζεται 1+ δευτερόλεπτο για να δώσει τον πλήρη φωτισμό του....εσύ χρειάζεσαι το σινιάλο των φώτων σε "πραγματικό" χρόνο που με το xenon δεν θα το έχεις.... προτείνω τη τοποθέτηση στη μεσαία σκάλα κι αν θεωρείς ότι έχεις "λίγο" φως στη μεγάλη, να αντικαταστήσεις τη λάμπα με "ενισχυμένη 50%" από OSRAM, PHILIPS κτλ.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ έτσι τα έχω στη μπέμπα .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μόνο θέμα ήταν ότι δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση καθώς ενώ εγώ έβλεπα φωτεινά και άσπρα... στράβωνα τους απέναντι ή τους μπροστά ειδικά τα μικρά και χαμηλά αυτοκίνητα... |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, καμία πρόταση για μαγαζί κτλ?
|
|
|||
|
|||
![]() XENON LIGHTS Φωτα xenon & Led για ολα τα οχηματα HID XENON μιλάς μαζί τους στο τηλέφωνο πρώτα και σου λένε τι χρειαζεσαι, είναι και το CAN στη μέση βλέπεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μιλάμε για την ίδια βελτίωση ? λάμπα xenon, ballast και αντίστοιχη καλωδίωση ή λάμπα τύπου xenon ? το xenon πρέπει να πιάσει συγκεκριμένη θερμοκρασία για να αποδώσει και αυτό γίνεται σε 1+ δευτερόλεπτα άρα δεν κάνει για σινιάλο.....άρα κινδυνεύεις......η δέσμη είναι λίγο "εκνευριστική" αλλά όχι απαγορευτική για τον εμπρός ή τον απέναντι....παίζεις με τις ρυθμίσεις του φαναριού σε ύψος και σε περιφεριακή κλίση και το στήνεις έτσι ώστε να μην ενοχλείς ιδιαίτερα...... αυτή η μικρή "ενόχληση" που προκαλείς όμως σου σώζει τη ζωή......σε βλέπουν έγκαιρα και αποφεύγονται οι ταρζανιές... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οτι με έβλεπαν.... με έβλεπαν..... σίγουρα...!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βάλει εδώ και 3 χρόνια και είμαι ευχαριστημένος. Είχα βάλει xenon hellas ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων (δεν θυμάμαι τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πρέπει να ψάξω τα χαρτιά όταν πάω σπίτι) στον Δαμιανό δίπλα στην Τούρατεκ, αλλά έχει κλείσει πια...
Μόνον στη μεσαία για τους εξής λόγους: 1. Ομίχλη. Οι xenon εκπέμπουν, ανάλογα το βαθμό θερμότητας, άσπρη δέσμη. Αυτό είναι καλό την νύχτα, αλλά άχρηστο στην ομίχλη, όπου χρειάζεται κίτρινο. Έτσι έχω την μεσαία, που υπερεπαρκεί για το ταξίδι, με xenon και στην μεγάλη την μαμίσια για την ομίχλη και τα σινιάλα. 2. Μπαταρία. Τα xenon "τραβάνε" πολλά αμπέρ στο άναμα και μπορεί να σου κάνουν ζημιά στην μπαταρία. Άλλωστε δεν σε καλύπτει έτσι και η εγγύηση. Η μαμά δεν βάζει xenon (μέχρι τελευταία τουλάχιστον), στα δικά μας μοντέλα. Βάζει νομίζω στο 1200 αλλά επειδή έχει χώρο βάζει και άλλη μπαταρία (αυτό με επιφύλαξη). 3. Ασφάλεια. Αν σου καεί η xenon, έχεις την μεγάλη για να ολοκληρώσεις την διαδρομή σου. Αν σου καεί κι αυτή... εύκολα την αναπληρώνεις στα πιο πολλά βενζινάδικα. Xenon που θα βρείς;;;;; 4. Οικονομία. Γιατί να πληρώσεις χωρίς λόγο, τόσα χρήματα παραπάνω;;;; Φάτα καραμέλες να σου μείνει και η γλύκα!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπορούν να μετατραπούν τα προβολάκια της BMW σε Xenon? | georged | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 13-01-2012 21:28 |
XENON KIT F800GS | makis121981 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 11-02-2011 10:30 |
Ρυθμιση αναρτησης σε F800GS.Πως; | moican | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 03-03-2010 16:04 |