![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γεια σου ρε φίλε!!! ξερεις να αναβεις φωτιες!! (ευτυχως που ειναι σαββατοκυριακο και αυγουστος....!!) |
|
|
|||
|
|||
|
Από ότι είδα τα παιδιά που έχουν πρόβλημα φορούν 11άρια
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ σωστα!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το ότι η Metzeler έδωσε απλά 2 εβδομάδες με προβληματικά ελαστικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες παρτίδες….ή ότι έλυσε το πρόβλημα με τα εμπρός λάστιχα. Εγώ άλλαξα το δικό μου εμπρός λάστιχο που ήταν 10/10 με ένα μεταχειρισμένο 17/10 μέχρι να βγει και ο Αύγουστος. Μετά πάω μάλλον για Dunlop TR-91 αν και ο λαστιχάς μου πρότεινε να ξαναβάλουμε EXP και αν έχω πρόβλημα με το εμπρός να αλλάξουμε λάστιχο μέσα στην εγγύηση…..υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ακόμα και μέσα σε μια παρτίδα να μην είναι όλα τα λάστιχα με πρόβλημα. Φίλος με V-strom και με εμπρός λάστιχο EXP 36/10 είχε το ίδιο θέμα με τρέμουλο στα 100χλμ/ω. Έβαλε και αυτός ένα μεταχειρισμένο του 06/11 και τέλος το πρόβλημα. Ο λαστιχάς μου πάντως αυτή την στιγμή έχει στο μαγαζί του (για πέταμα) ένα εμπρός EXP 04/11 που είχε βάλει σε 1150 με τα ίδια συμπτώματα....στα 110χλμ/ω Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα οφείλετε σε απότομο πάγωμα της γόμας πάνω στο σκελετό του ελαστικού….πράγμα που μάλλον αλλάζει το βάρος του λάστιχου σε διάφορά σημεία του τόξου τους. Η πλάκα είναι ότι πέρα από το τρέμουλο, τα EXP είναι από τα καλύτερα λάστιχα που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα σε on-off μηχανή. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
sorry αλλά είμουν εκτός Αθηνών χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο.... ακολουθούν οι φωτό που μου έστειλε ο nanoshophellas... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θελω να προσεξετε το προβλημα που σας ελεγα
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασιλη πες μας σε παρακαλω τι σου ειπαν πρωι πρωι στον ελενχο......Τελικα εκανα αυτο που επρεπε να κανω τοσο καιρο τα λαστιχα μου πανε για τεχνικο ελενχο στο υπουργειο.....Οι απαντησεις θα αργησουν αλλα θα ερθουν και θελω να πηστευω οτι θα σωσω αρκετους. Μια μικρη αναζητηση στο google φτανει για να καταλαβει κανεις ποσα ειναι τα προβληματα με τα exp
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό με τα γράμματα EXP... είναι οφθαλμοφανές πάντως....
--- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Στην ιδια foto μπες απο pc και θα δεις και το S που λεω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() με έστειλαν σε συνεργάτη τους, μου έβαλαν τις 2 ρόδες στο αντίστοιχο μηχάνημα και ήθελαν να αποδεχθώ ότι η ζάντα της μπροστινής ρόδας είναι στραβή, μου βρήκαν επίσης ότι η φούσκα (ball joint ?) έχει "φαγωθεί" και ίσως να επηρεάζει την ευστάθεια στην οδήγηση.... η μοτοσυκλέτα είναι 13 μηνών και 18.000 χλμ όπου τα ελαστικά αλλάχτηκαν πριν 600 χλμ (21/7).... Εκεί όπου τα άλλαξα είχα ρωτήσει για το πιθανό θέμα της στραβής ζάντας αλλά μου είπαν ότι το εμπρός είναι καλό και το πίσω εντός ορίων.......σήμερα έμαθα ότι το εμπρός χάνει αλλά το πίσω είναι ΟΚ.....ταξίδι δεν πήγα τελικά, κυκλοφορώ μόνο Καλλιρόης, Κηφισίας και Αττική Οδό, μονοκάβαλος και ψείρας πάνω στα θέματα της μοτό μου... τη λύση θα τη δώσει το τεχνικό τμήμα του Υπουργείου που δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το θέμα.... απορώ για τις δικαιολογίες που εφεύρουν οι "λαστιχάδες"..... "...να αγκαλιάσει το λάστιχο", "η BMW κατασκευάζει στραβές ζάντες", "να βγάλω τη μπαγκαζιέρα", "η σκισμένη φούσκα δημιουργεί το ψάρεμα" και άλλα πολλά αστεία που έχω ακούσει αυτές τις μέρες... πάντα Tourance είχα και όταν βγήκαν τα EXP, πάντα αυτά βάζω, ποτέ δεν είχα κανένα θέμα, τα ευχαριστήθηκα, τα ταξίδεψα έστω και αυτά που ήταν 1ης τοποθέτησης (αν ισχύει η κακή φήμη για τα ελαστικά 1ης τοποθέτησης)... και πρέπει τώρα ο φίλος nanoshophellas να κινδυνεύει μέχρι να "αγκαλιάσουν" τα νέα ελαστικά της ζάντα τους ??? πρέπει εγώ να "στρώσω" το νέο ελαστικό ? γιατί τα προηγούμενα που φόραγα σε μεταχειρισμένες μοτό (άρα χωρίς ιστορικό χρήσης) δεν μου δημιούργησαν κανένα θέμα.....? είμαστε σοβαροί ή τόσα χρόνια έμαθαν όλοι να κερδίζουν με την ανεκτικότητά μας ??? και το σχόλιο για προβλήματα που αναφέρονται στο διαδύκτιο είναι απόλυτα ακριβές...... για να δούμε ποιός θα βγει κερδισμένος στο τέλος, ο χρήστης ή ο εισαγωγέας ??? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 01:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 18:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 22:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 00:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 08:38 |