![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όχι δεν είναι πάντα. Έχω 3 συνδέσεις 1,OTE -2, ΤP-LINK @ η τρίτη σύνδεση είναι μέσω υπηρεσιακής γραμμής. Όταν είμαι σε θέση admin στη 2σύνδεση κανένα πρόβλημμα τα έχω όλα. Εάν είμαι σε θέση εργασίας slave απλά παίρνω τα μνμ και στέλνω. Η τρίτη σύνδεση είναι κρυπτογραφημμένη και αργή. Άρα είμαι χωρίς server ................. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εμεις τωρα παμε για τα καλοκαιρινα καφεδακια στο νησι καλη συνεχεια Γιαννη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλη μας ορεξη και καλη σου ξεκουραση Βασιλη...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() .... συνάδελφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ..... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Καλή όρεξη Γιώργο ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Σας ευχαριστω παιδια να ειστε καλα... ![]() ![]() Απόσπασμα:
Καλησπέρα σας, Αργύρη, Κωστή, Σταύρο, Νίκο, Γιώργο και Σοφία! Να περνάτε όμορφα και με το καλό η επιστροφή σας!
Καλό απόγευμα και καλό τριήμερο σ' όλες και όλους σας! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[/CENTER]
Καλησπέρα σας, Αργύρη, Κωστή, Σταύρο, Νίκο, Γιώργο και Σοφία! Να περνάτε όμορφα και με το καλό η επιστροφή σας! [/QUOTE]Καλό απόγευμα και καλό τριήμερο σ' όλες και όλους σας! ![]() Καλο τριημερο Κωσταντινα καλα να περασετε με τον καλο σου.Καλες βουτιες ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() [/CENTER] Καλησπέρα σας, Αργύρη, Κωστή, Σταύρο, Νίκο, Γιώργο και Σοφία! Να περνάτε όμορφα και με το καλό η επιστροφή σας! Καλό απόγευμα και καλό τριήμερο σ' όλες και όλους σας! ![]() ![]() Καλό μεσημέρι Κωνσταντίνα ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 1-7-2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 200 | 02-07-2011 02:30 |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 27 Μαίου 2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 103 | 28-05-2011 01:54 |
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ Παρασκευη 11-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 162 | 12-03-2011 02:54 |
Καλημέρες , Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011 | katsanakis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 321 | 15-01-2011 03:34 |