Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vkroust
Η καλή περίπτωση μάλλον ήταν όντως καλή και παρά την τσιμπιμένη τιμή πουλήθηκε..
Φίλε pkiriakos όντως για την μηχανή σου μιλάμε. Είχα πάει έτοιμος να την πάρω γιατί είχα μιλήσει με παιδιά από το AT club north που σε γνωρίζουν προσωπικά και μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια.
Όταν πήγα εκεί η κατάσταση ήταν διαφορετική. Το πιο πιθανό να έγιναν όλα αυτά που είδα το χρονικό διάστημα που την έχει το μαγαζί.
Μιλάμε για σίγουρο πέσιμο από δεξιά γιατί είχε σπασμένο το πλαινό πλαστικό, το κάγκελο είχε στραβώσει το ίδιο και η ποδιά, τα φώτα δεν ήταν σωστά στη θέση τους άρα η βάση των οργάνων είναι στραβή και τέλος η αλυσίδα ήταν κομμένη και ραμένη για να φαίνεται καινούρια. Το θέμα είναι ότι την παρακόψανε και ήταν τέρμα τεντωμένη με τον ρεγουλατόρο ούτε καν στο μηδέν, αλλά στο πιο πίσω σημείο του όπου δεν υπάρχει καν μέτρηση...
Όλα διορθώνονται αν η μηχανή είναι καλή, αλλά νομίζω η τιμή της δεν βοηθά..
|
Φίλε μου εγώ προσωπικά την είχα αγρατζούνιστη.6 χρόνια μαζί της και μόνο ενα πέσιμο στατικά απο γλύστριμα του ποδιού και μηδέν ζημιά.Τι να σου πώ για την συντήρηση της.Γράφω βιβλίο.Ο μηχανικός μου έλεγε "ισως το καλύτερο άφρικα που υπάρχει"Την πρόσεχα πιο πολύ κι απο τα μάτια μου.Τον οκτώβριο του 08 την έδωσα ανταλλαγή προκειμένου να πάρω το varadero.Μου την πλήρωσε 5500 ευρώ.Φαντάσου απο εκεί και πέρα σε τι κατάσταση ήταν.Τι να πώ οι άνθρωποι είναι μ@..........κες.Ευτυχώς που μου το είπες.Να μην την προτείνω σε φίλους και εκτεθώ.Ακόμη νιώθω οτι είναι δικό μου και με πονάνε αυτά που είπες.Αλλά όπως είπα και παραπάνω μ@.........κες.