![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικως και αφου ηρθε ως ..τριτο κρανος στην κατοχη μου,δεν με βολεψε,φορωντας περισσοτερο τα εντουραδικα που εχω,το εβαλα σε δυο καλες βολτες αλλά καθεται στην ντουλαπα και...περιμενει τον νεο κατοχο...
Εννοειται οτι ειναι ΑΘΙΚΤΟ και ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ... Μαυρο,carbon,medium size...φωτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το κρανος ειναι πραγματικα ΕΝΤΕΛΩΣ αθικτο και αφορετο(μυριζει ακομα η καινουργγιλα στα λουρακια του),οπως το βλεπετε χωρις τα αυτοκολλητα... Λιγα στοιχεια εξτρα:Κουμπωμα doubleD ring,εσωτερικη μασκα φυμε ανοιγοκλεινει με ενα κουμπακια αψογα στα συν του... Τιμη:150 ευρω και η αποστολη δικη σας οπως πειτε ή χερι-χερι Πατρα... Οτι θελετε εδω ειμαι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έχεις pm
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Yeappp
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το κρανος το κραταω για σημερα για τον mark κι αν δεν προχωρησει τα λεμε παλι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mark Εχεις ΠΜ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επωληθη,ευχαριστω
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαφή carbon ;; | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 10-11-2010 14:46 |
Απορίες carbon helmet | teo71 | Κράνη | 11 | 04-08-2010 18:22 |
Αυτοκόλλητο Carbon look.. | Capitain | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 17-06-2010 23:38 |
Πωλείται το κορυφαίο κράνος της HJC (HQ-1 carbon, καινουργιο)!!! | megaloup | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 13-01-2010 01:23 |
Carbon ΠΛΑΙΝΑ ΚΑΠΑΚΙΑ Για R1200GS ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ | edmark | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 30-10-2009 18:26 |