![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εμαθα οτι πας για αλλαγη υγρου συμπλεκτη....ασε τα σιροπια και πιασε φραπεδια και φωτογραφικη και σηκωσε αρθρο 'Aλλαγη υγρου συμπλεκτη"
Ευχαριστω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να είστε ούλοι καλά.
![]() Όπως σου είπε ο Σωκράτς. Θα ερχόμουν να σε πάρω, αλλά θα έχω και το αφεντικό μαζί μου, οπότε δεν μπορώ να είμαι συνεπείς στο ραντεβού. ![]() Πρέπει να το αποδεχθείς Δημήτρη, περνάν τα χρόνια και αφήνουν τα σημάδια τους. Απόσπασμα:
Χαρά μας να σε γνωρίσουμε. Το δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε. . . είναι και καλό πέρασμα. ![]() ![]() Και νόμιζα ήταν απ' το ξούρισμα. ![]() Γεια σου Ιωάννη. |
|
|||
|
|||
![]()
θα είμαι κι εγώ εκεί, θα τα πούμε παίδες.....
|
|
|||
|
|||
![]()
βροντερο παρων και οι ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΙ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιαννάκη θα δώσεις παρών στο καφέ της Σαλλόνικας???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε φιλαράκια!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε περιμένουμε Κώστα, να μιλήσουμε και για τα "Καλλικρατικά"
![]() Έλεγα πως οι Κρητηκοί είναι κουζουλοί, αλλά εσύ τους ξεπερνάς. Έλα για τα "καλορίζικα" ![]() Να είσαι καλά, ευχαριστούμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έφυγααααα......θα σας δω εκεί!!!!!!! ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωκρατη βρες μια καλη δικαιολογια που δεν ηρθες γιατι δεν γλιτωνεις απο τον Νικολα.γυαλιζε το ματι του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και που λέτε... ήταν 7 κ 30 το απόγευμα... και έβαλα μπροστά να πάω προς τον Ξαρχάκο για το ραντεβού... βρίσκομαι σταματημένος στο φανάρι μπροστά από τον Λευκό Πύργο... μερικά μέτρα πριν από την καφετέρια... και βλέπω στα δεξιά, μπροστά από τον Πύργο... μια 1200 GS παρκαρισμένη...
Ε σκέφτομαι, εδώ θα μαζεύονται τα παιδιά... και μετά θα πηγαίνουν μπούγιο στην καφετέρια... για να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο μήπως και τους κάνουν κανά φραπεδάκι δώρο... (συμπαθητικές σερβιτόρες γαρ...)... οπότε φλας δεξιά, και πεζοδρόμιο για να γνωρίσω το παλικάρι. "Γεια σου φίλε!" ... "Hello my friend!" ... ![]() Να μη σας τα πολυλογώ, το "παλικάρι" ήταν ένας εξηντάχρονος Άγγλος, Andrew, ο οποίος ξεκίνησε στις 1 Αυγούστου από Αγγλία (Brighton) και έκανε το εξής τουρ (ολομόναχος): Αγγλία - Γαλλία - Βέλγιο - Ολλανδία - Γερμανία - Δανία - Σουηδία - Φιλανδία - Λεττονία - Λιθουνία - .... κάπου εδώ τον έχασα... αλλά μετά μόνο νότια πήγαινε ώς που έφτασε στον Πύργο. ![]() Πόσα χιλιόμετρα η 1200 GS (μοντέλο 08); ... 40.000+ .... "Yours?" ... "Εχμ, εγώ την αγόρασα όταν ξεκίνησες από την Αγγλία... για να δούμε.. 1.220" ![]() Εκεί περίμενε κάποιον V stormάκια μήπως και βρει πίσω αυλή για να στήση τη σκηνή του... Αμέσως του αντιπρότεινα να τη στήσει εκεί ακριβώς όπου βρίσκεται... και να δηλώσει Αγανακτισμένος ![]() Φυσικά, και μιας ο θεός των μηχανών το είχε κανονίσει όλο αυτό... ο Ανδρέας (Andrew not Andy, όπως μας ενημερώσε αργότερα) κατέληξε στην παρέα μας να πιει... μαντέψτε μαντέψτε... τσάι ![]() Από την άλλη εγώ χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους από εσάς και από κοντά... έστω και αν σας άφησα νωρίς... να είστε καλά! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μοτοπορεία Θεσσαλονίκη 15-6-2011 | tattoopanther | Ελλάδα | 11 | 23-06-2011 01:06 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 27-04-2011 | V-STRONG | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 28-04-2011 23:15 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 13/4/2011 Cosmos | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 52 | 15-04-2011 00:43 |
Μπύρα στη Θεσσαλονίκη Παρασκευή 4/2/2011 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 88 | 05-02-2011 22:06 |