![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι, εγώ ήμουν…
Βλέποντας στη φωτογραφία μέρος της παραλίας που διέσχισα μπορεί να σας φαίνεται τώρα αστείο, αλλά εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε καλή ιδέα να μπω με τη μηχανή ψάχνοντας την υπόλοιπη παρέα. Το γιατί όμως ήρθα έτσι ορεξάτος για απογευματινές περιπέτειες στην άμμο είναι ολόκληρη ιστορία… ![]() Το ραντεβού αναχώρησης για διήμερο κάμπινγκ ήταν στις 9 στο Έβερεστ αλλά αφού δεν κατάφερα να είμαι συνεπής είπα μαζί με την Κική να κάνουμε μια παράκαμψη, να νοστιμίσουμε το ταξίδι μέχρι Καλούς Λιμένες προσθέτοντας λίγο χώμα κυνηγώντας την περιπέτεια. Σάββατο πρωί λοιπόν. Τι πρωί, μεσημέρι πια, στις 12 ξεκινάμε έτοιμοι για ένα διήμερο με κατασκήνωση. ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο εκεί στον Νότο | Eftixis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 24-08-2011 23:28 |
Ε όχι και εκεί λαμογιές !!! | erasel | Ελλάδα | 6 | 17-07-2011 11:59 |
Εδώ Παπάς....εκεί Παπάς....Που είναι ο Παπάς? | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:02 |
Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα εκεί. | arisxios | Ανέκδοτα | 16 | 10-04-2009 00:06 |
Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 14:56 |