![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να το χαρείς όσο μπορείς εμείς τέλος αύριο επιστροφή στη ρουτίνα μόνο ΣΚ τώρα όσο κρατάει ο καιρός ακόμη
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα Γιώργη !
Από Δευτέρα τη χαλάμε λόγω δουλειάς και μετά από λίγο και πάλι πίσω ... --- - Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
--- - Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αμάν ... με σκότωσεεεεεες .... η καθετή, είναι αδυναμία μου ... ![]() ![]() ![]() .
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
... βάλε κ καμιά φωτό ρε φίλε να γουστάρουμε ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλησπέρα! Παλιά είχε ο πατέρας μου μιά βαρκούλα και ψαρεύαμε στο Πόρτο Ράφτη, πιάναμε συνήθως γόπες...... γέμιζε η βάρκα βρωμιά.... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Με το καλο Σακη ετσι και αλλιως εχει ανθρωπο μαζι σου που απο αποδρασεις εκτος αλλο τιποτα.. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξερεις με την τεχνολογια εχω ενα θεμα και οχι τιποτα αλλο θα δεις φωτο στο κινητο να τρελαθεις απο στυρες και συναγριδες μεχρι σφυριδες και παλαμιδε.
Τουλαχιστον για τους δυσπιστους εχω πρωτοσελιδα στο Ψαρεμα και Σκαφος..... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δόξα το Θεό γεροί να είμαστε
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες την κάνουμε για ρετσινούλα θα τα πούμε
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 30 Ιουλίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 286 | 31-07-2011 04:57 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σαββάτο 23 Ιουλίου 2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 209 | 24-07-2011 05:30 |
| Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες Σαββάτο 18-6-2011 !! | adventure | Μια καλημέρα είναι αυτή | 177 | 19-06-2011 03:53 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 192 | 12-06-2011 06:09 |
| Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Σάββατο 7-5-2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 08-05-2011 03:03 |