![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε Γιώργη τι το ήθελες και εσύ το φαϊ έξω......
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Συβοτα χθες: Τρωμε τις πιτσες μας (1 ωρα με το ρολοι μετα την παραγγελια) και οταν ερχεται η ωρα να πληρωσουμε εννοειται δεν φερνει αποδειξη. Την ζηταω στην κοπελα και μου φερνει το χαρτι της ηλεκτρονικης παραγγελιας. Παω με αυτο στο αφεντικο μεσα και οταν του ανεφερα τη μαγικη λεξη ΣΔΟΕ τα εβαλε με την κοπελα και μου την εκοψε εκεινη τη στιγμη.
Η αλλη πιτσερια της παραλιας ειχε τα τραπεζια τοσο κολλητα μεταξυ τους που μου θυμησε στρατο και οταν του το ειπα οταν με επρηζε για να κατσω μου απαντησε να ερθω τον Ιουνιο που δεν εχουν κοσμο... |
|
|
|||
|
|||
|
Παντως υπαρχουν και αλλα παραδειγματα που η κριση, εχει φερει παλι το χαμογελο και την σωστη εξυπηρετηση σε καποια μαγαζια.....δουλεια δικια μας ειναι να τα βρισκουμε και να περναμε εμεις καλα και να επιβραβευονται αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους.....!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σαν τα λές καλά ρε συ Θοδωρή..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
το χειρότερο απο όλα αυτά ρε παιδιά είναι οτι μάλλον, όλοι αυτοί οι απίστευτοι τυποι που λέγονται επιχειρηματιες και ιδιωκτήτες εστιατορίων, δεν αναλογίζονται ποια ειναι η περιρέουσα ατμόσφαιρα
![]() ,δεν καταλαβαίνουν οτι βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού![]() ,μέχρι πότε ρε μαμώτο θα πρέπει να τους ανεχόμαστε![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πόσοι πρέπει δλδ να κλείσουν για να καταλάβουν..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Λευκάδα Ναύπακτος ζακινθος 10 μέρες τυχεροί στο φαΐ ποιοτικό και οίκονομικα το μυστικό ρωτουσαμε συμφουρμίτες και ντόπιους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φίλε Λάμπρο συμφωνώ 100% και τα επιβραβευω και περιμένω και απο πολλους ακόμη να ακολουθήσουν το παραδειγμα αυτών που αναφαίρεις.. ![]() ![]() ..αλλά θα πρέπει να λέμε και τα κακα και ασχημα για να τα αποφευγουμε μπας και βάλουν μυαλό.. και έχω ξαναπεί η καλύτερη διαφημιση(και δυσφημιση) είναι αυτή που γινεται απο στόμα σε στόμα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπράβο ρε Ευτύχη..για αυτό GS FORUM..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εμ, μου θες Καλαμάτα, δεν έρχεσαι εδώ να φας paella de Antonia, να ευχαριστηθεί η ψυχή σου, φρέσκο πράμα, και χωρίς καθυστερήσεις
|
![]() |
|
|