![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
60.000χλμ έχω κάνει με το 800 κανένα πρόβλημα από τα ρουλεμάν, αλλά τώρα που το λες, με έβαλες σε πονηρές σκέψεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάγκες ειλικρηνά δεν ξέρω τι να πώ με όλα αυτά που έπαθα. Νομίζω πως ξέρω και ποιά θα είναι η επόμενή μου μηχανή! ΚΤΜ 990 ADVENTURE!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε ξαναγυρνάς στη SUZUKI; Μπελάδες πάλι γυρεύεις; Το ξενέρωμά σου απόλυτα κατανοητό. Και που έκανες υπομονή ως τώρα, πολύ κράτησες ... σουτάρισέ το!
Last edited by Fuji; 21-08-2011 at 17:48. |
|
|
|||
|
|||
|
τι να πω,σου εβγαλε αρκετα,δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.σπρωξε την και παρε αλλη,οπως θα εκανα κι εγω,τετοια θεματα θελουν σπρωξιμο και καλοριζικα
![]() θα ελεγα ομως,να μην αλλαξεις εταιρεια,δες καποιο αλλο μοντελο,κι αλλοι προσπαθησαν να κανουν βημα μπροστα <<προς αλλη εταιρεια>>αλλα τελικα κατεληξαν 2 πισω...<<περιμενω αdv >>
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ λέω να αλλάξεις συνεργείο πάντως, είναι κρίμα τώρα που έχεις χρυσοπληρώσει τόσες βλάβες και την έχεις κάνει καινούρια να τη δώσεις. Ελπίζω να είναι το τελευταίο αυτό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
...πάντως ρε φίλε τα κοντινότερα στο f800gs αυτή τη στιγμή (μεσαία με 21'' μπροστά) είναι τα triumph tiger 800xc, και το xt660z tenere... άλλο δε ξέρω. Αν θες να ανεβείς κατηγορία, τότε ναι... πας σε ktm adventure
|
![]() |
|
|