![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ προσωπικά θα το είχα πάρει ήδη.απλά δεν θα καταφέρω να το στήσω και θα πρέπει να μάθω κινέζικα μετά...η στην καλύτερη να το χρησιμοποιώ στα αγγλικά και δεν λέει...οπότε μια ομαδική απο κάποιον που ξέρει απο αυτά και έχει χρόνο να ασχοληθεί (με το αζημείωτο ξαναλέω) θα βολέψει!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
λοιπον
αυριο θα μιλησω με το παλικαρι που μας εκανε την ομαδικη , αν μπορει να αναλαβει να κανει και αυτην αλλα να σεταρει και τα μηχανιματα. θα εχετε νεα μου αυριο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
--- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.470625,22.867121 |
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ δεν μπορούμε να το βρούμε κάπου???
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά μόλις μίλησα με τον Νίκο (Λεοντόκαρδο) και μου εξήγησε κάποιους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να γίνει ομαδική μέσω φόρουμ.
Έχει δίκιο και σκέφτεται σωστά. Όποτε περιμένουμε τον Λάζαρο να μας πει τι μπορεί να γίνει με αυτό που πρότεινε... (καλό θα είναι οι οικονομικές συνεννοήσεις να γίνουν με Π.Μ. ) Υ.Γ. Gemat & siraxanz η ομαδική δεν είναι για να γλυτώσουμε 10€ αλλά όπως εξήγησαν και τα παιδιά πιο πάνω γιατί μάλλον πέσαμε πολλοί άσχετοι μαζί και το θέλουμε έτοιμα χωρίς ταλαιπωρίες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. 2 Λεοντόκαρδε, ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον και την όμορφη επικοινωνία. |
|
|
|||
|
|||
|
Παντως και εμένα με ενδιαφέρει σχεδόν άμεσα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά δεν χρειάζεται σετάρισμα το gps. Με το που το ανοίγεις θα σου έχει γλώσσα λογικά αγγλικά και απλά θα κοιτάξεις λίγο τις ρυθμίσεις. Και άσχετος με αγγλικά να είσαι δεν θα είναι τόσο δύσκολο πια ασε που το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων μιλάει αγγλικά και όλο και κάποιον θα βρει κάποιος που δεν μιλάει να του το σετάρει(που ξαναλέω δε νομίζω να χρειάζεται).
Το ζήτημα είναι οι χάρτες και αν μπείτε λίγο σε κανα δύο φόρουμ πχ Navimania.gr που σχετίζονται με το θέμα θα τα καταφέρετε άνετα. Και ξαναλέω ομαδική αγορά δε νομίζω να συμφέρει λόγω τελωνείου. Λόγω κρίσης ανοιγουν πιο πολλά δέματα πια και βαράνε αλύπητα. |
|
|
|||
|
|||
|
Το στησιμο δεν είναι τπτ, τι εννοείται??Στημενο είναι κ δουλεύει,
αν χρειαστείτε κάποιο δύσκολο χάρτη πχ Συρία εδω είμαστε να ψαξουμε να βοηθήσουμε.. Ποιό χάρτη φοβάστε ότι δεν θα βρείτε??? πμ να το ψάξω.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
στησιμο εννοουμε το να βαλεις 6 διαφορετικα λογισμικα σε ενα μενου, να ειναι ολα τελευταιας εκδοσης και με ολους τους χαρτες και δεν το κανουμε επειδη δεν ξερουμε ..... αλλα επειδη δεν προλαβαινει ο καθενας να μαθει και αυτο.... |
![]() |
|
|