![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου Μιχαλιό
ελπίζω να πέρασες το κατά δύναμη καλά στην αίγινα κατάλαβα πως καλοπεράσατε. ζηλέψαμε λίγο αλλά τα χιλιόμετρα που μας χώριζαν ήταν πολλά..... σε περιμένουμε με τον Θανάση σπίτι με την επόμενη βόλτα για χαρές από δω και πέρα φιλιά σε Ελι+Μαρία ( η πρόσκληση ισχύει για το καρναβάλι και όχι μόνο πες της ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Michalis/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-11.png[/IMG]κε οπως πηγεναι το καραβη περασαι απο το μιαλο μου ο gsmania
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για τη πατρα μην ανησηχης !! |
|
|||
|
|||
![]() με το που βλεπο τη χοντρη λεω ετα ουλλα τζιαμε !! |
|
|||
|
|||
![]() πραγματηκα μηλαμαι για πολυ ομορφο νιση τωρα θα μου πης σε πιο αλλο πηγες κε δεν ητα ομορφο ? το πλεονεκτημα της Εγηνας ειναι οτι σε μια ωρα με το καραβη η 30 λεπτα με το δελφηνι εισαι στη πιο κοντινη ουζερι απο το Πειρεα !! |
|
|||
|
|||
![]() αυτη η πλαγια εχει 365 εκλησακια οσες κε οι μερες του χρονου κε ειναι απεναντη απο το μοναστηρι του αγιου Νεκταριου που μου προτηνε ο αρκας να παμαι πραγματικα τον ευχαρηστω αναψαμαι κε απο ενα κερακη αν κε δεν πηγενω συχνα εκλησια εκηνη τη στηγμη το εκανα με μεγαλο κεφη |
|
|||
|
|||
![]() αν υπολογηζω σοστα παω στηχοιμα η Ελενη ηθελαι βολτα με την αμαξα !! |
|
|||
|
|||
![]() ε αυτο το εργαλειο μας προσπερασαι κε συζηταμαι με τον Αρκα τη μηχανακη ηταν (υπολογηζαμαι για σκουτερ 600 κε)κε σε μια στροφηοταν καταλαβαμαι τη ηταν τα πεξαμαι πραγματηκα πολυ ευληκτο σαν σκουτερ 600 κε εστριβε !! |
|
|||
|
|||
![]() μηλαμαι για δυνατο καρε ! |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Περαστικά Μιχάλη (Giclas) | κωστης | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 79 | 07-08-2011 16:57 |
Χωρίς ρεύμα η Αίγινα...Έλεος!!! | Arkas | Μου τη δίνει που ..... | 21 | 12-08-2010 14:23 |
Οταν οι δημοσιογραφοι γινονται ''ρομπα'' | georgekostas | Διάφορα | 8 | 16-10-2009 20:53 |
Αυτα μονο στην Τουρκια μπορει να γινουν! | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 14-09-2009 01:19 |
Βόλτα & μπανάκι στην Αίγινα - Τρίτη 18-8-09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 25-08-2009 22:39 |