![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις παρατηρήσεις σας, δεν ξέρετε πόσο με βοηθούσε και μου έκανε παρέα η σκέψη όλων των φίλων που έχω γνωρίσει εδώ στο φόρουμ δηλαδή όλων σας
![]() Να είσαστε καλά και οι πράξεις σας πηγή έμπνευσης γιά όλους μας |
|
|||
|
|||
![]()
τα λογία ειναι λίγα για ένα τέτοιο ταξίδι.
ευχαριστούμε χαρη για τις εμπειρίες και ομορφιές που είδες και μοιράστηκες μαζι μας μέσα απο τις φωτο. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μόνο ευχαριστίες από εμένα
![]() Καταρχήν λόγω χρώματος της μπέμπας είσαι διπλά ωραίος ![]() Απίστευτες οι φώτο που ανέβασες,οι διαδρομές του ταξιδιού σου πανέμορφες,αναλυτικότατο το ποστ,το διάβασα με καφεδιά-τσιγαρέτο και το καταευχαριστήθηκα φίλε!! Πάντα τέτοια!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο Χαρη
φανταστικο ταξιδι, υπεροχη περιγραφη, τρομερες φωτο ευχαριστουμε |
|
|||
|
|||
![]() καλως ηρθες...μας ταξιδευες μαζί σου..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Χάρη! Όλα πολύ όμορφα, και η παρουσίαση και τα γεγονότα, και οι φωτογραφίες, Με το καλό στο επόμενο φίλε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Χάρη,μόλις ολοκλήρωσα την "ανάγνωση" του ταξιδιού σου και ειλικρινά ταξίδεψα κι εγώ μαζί σου
![]() Σε "ζηλεύω" και σε χαίρομαι. <<Μοτο-όνειρό>> μου, κάποια στιγμή να καταφέρω να σε ακολουθήσω σε ένα απ'τα υπέροχα ταξίδια σου. Να'σαι πάντα καλά με πολλά και ωραία χιλιόμετρα! Ευχαριστώ για την ωραία βόλτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο ταξίδι. Λεπτομερής αφήγηση.. Ακόμη και η ανάγνωση ενος ταξιδιού σας κ. Χάρη είναι εμπειρία.. :sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αν και με κάνετε να αισθάνομε άσχημα
![]() δεν ήταν άθλος... Μακάρι η αναφορά στο ταξίδι να γίνει αφορμή και σε άλλους να ταξιδέψουν... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΩΡΑΙΟΣ ο ΧΑΡΗΣ οπως παντα. Δεν λεω του χρονου γιατι ολο και καπου θα ξεφυγεις παλι
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
Joe Bar Team Game | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Αναβάτης | 10 | 05-01-2011 14:33 |
Χανιά καφές Τετάρτη 20/10/10 | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 22-10-2010 10:23 |
Νομίζω ότι την έχω στα ντουζένια της.... | Capitain | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 21-10-2010 00:45 |
Χανιά Καφές... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 15-10-2010 09:08 |