![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλες καλησπερες!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλό απόγευμα |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΛΥΠΗΜΕΝΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα παιδιά |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα απλο καλησπερα κ καλο βραδι κ απο μας...στο τραγικο γεγονος δεν αναφερθηκα καθολου καθοτι οταν το διαβασαμε ειμασταν ακομη στην Κροατια κ ετοιμαζομασταν για την επιστροφη...παγωσα κ δεν το ειπα στην Μαρινα μεχρι που μπηκαμε Ελλαδα.
Μολις γυρισαμε κ ολα οκ. Θα τα πουμε εκτενεστερα στις επομενες ημερες. Θεσσαλονικη.....δυναμη κ ψυχραιμια! Sent from my HTC Desire using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
καλησπερα σε ολη την παρεα ...
|
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Γεια σου, Νότη. Μακάρι....
Γεια σου, Νίκο. Γεια σου, Ευτύχιε. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
[quote=Vagelis Gar;449932]Καλημέρα παιδιά/QUOTE] Γεια σου, Βαγγέλη. Απόσπασμα:
![]() Γεια σου, Δημήτρη. Απόσπασμα:
Γεια σου, Γιάννη. Γεια σου, Ξανθή μου. [quote=gsmaniac;449998]καλο μεσημερι σε ολους........ ![]() Γεια σου, θαλασσόλυκε!! Επιτέλους και κάτι άλλο εκτός από βάρκες και κότερα...... /QUOTE] Γεια σου, Σταύρο. Δε πειράζει. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, δε λένε? Γεια σου, Δημήτρη..Αργησα κι εγώ..απ' το μεσημέρι... [quote=syan;450032]Καλό μεσημέρι στήν παρέα... /QUOTE] Γεια σου, Στράτο, με τα μεζεδάκια σου, τα ωραία! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γεια σου, Βασίλη. Γεια σου, Μαριε. Γεια σου, Γιώργο. Απόσπασμα:
Γεια σου, Ευτύχη. ....... ....... Γεια σου, Βασίλη. Με το καλό. Γεια σου κι εσένα, Γιώργο. Γεια σου, Αλέξανδρε... Καλό βράδυ, Κυρίες και Κύριοι. Νά 'μαστε καλά να τον θυμόμαστε και να παραδειγματιζόμαστε, για να είναι πράγματι ο τελευταίος φίλος/νέος άνθρωπος που χάνεται έτσι πρόωρα κι άδικα... ![]() Last edited by donnatella; 25-08-2011 at 23:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σας φίλοι μου !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαλησπερα σε ολους.....
Κουραγιο στους συγγενεις και φιλους του αδικοχαμενου Νωντα....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |