![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πηγαινοερχόμενος Κέρκυρα διαπίστωσα οτι ανταποδίδανε το χαιρετισμό 8 στους 10 στην Ηπειρωτική Ελλάδα και 3 στους 10 στην Εθνική οδό(λέμε τώρα) Αθηνών-Πάτρας,ίσως λόγω ταχύτητας.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε σεις!τι στατιστικα ειναι αυτα?με στιλο και χαρτι κυκλοφορειτε ολοι σας?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() χμ.....δεν έχεις κι άδικο.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι κι εγώ έχω την εντύπωση ότι πιο παλιά γινόταν πιο συχνά εώς συνέχεια! Τον τελευταίο καιρό όχι τόσο.
Βέβαια υπάρχει και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ: Εμέις απ΄τη μία κι όλοι οι άλλοι απο την... άλλη! Έτσι, είδα κι έπαθα μέχρι να κάνω τους υπόλοιπους 4-5 τής παρέας να χαιρετάν στο δρόμο, άλλες μάρκες ΠΕΡΑ από Χαρλευ. Η απάντηση που πήρα ήταν: "Εγώ χαιρετούσα... αλλά ποτέ δε με χαιρέτισαν πίσω!" ... Πράγμα που παρατήρησα κι εγώ : ¨οποτε καβαλάω τη γριά μου,το Kawasaki , μου ανταποδίδουν το χαιρετισμο πιο συχνά... Όταν ειμαι με την παραπλήγα και χαιρετάω... το πολύ πολύ να με κοιτάξουν σαν εξωγήινο... Όσο περνάει από το χέρι μας, όποτε είμαστε παρέα με νεότερους αναβάτες ας τους το μάθουμε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 16:55 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 13:59 |
Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 12:50 |
Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 00:23 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 12:34 |