![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για εμενα ηταν εναι και θα ειναι τα καγκελα,Hepco στην περτωση μου!!!
.....παντως πιστευω οτι οι συζηησεις accesoire του μελλοντος ετσι οπως πηγαινουν οι τιμες θα ειναι ...... -Ασε κολητε που να φαναταστεις τι εβαλα προχθες στη μπουμπου μου!!!" - Τι εβαλες ρε φιλε?? Μηπως κανενα θερμενομενο παρμπριζ με φιλτρο αποροφησης ηλιακων ακτινων για τη μετατροπη σε ρευμα για την μπαταρια??? -Τι χαζομαρες ειναι αυτες?....Εβαλα...2...ολοκληρα...λιτρα βενζινης!!!!! -Τσσσσσσσσσς τι λε ρε φιλε???? .....Πηγες και βολτα????..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το εσωτερικο φτερακι στον πισω τροχο......μηπως και η πισω αναρτηση κρατησει παραπανω απο 20000km.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρώτο αξεσουάρ που αγόρασα για την μηχανή μου και γρήρορα μάλιστα ήταν ένας υψηλότερος ανεμοθώρακας. Με τον "μαμα" γέμιζε το κράνος κουνούπια και πέτρες στο κράνος...
Γι'αυτο και ο "μαμα" αντικαταστάθηκε από τον ανεμοθώρακα της Kappa τον διαιρούμενο. Απόλυτα ικανοποιημένος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΧΙΟΥΜΟΡ - Για να "ξεφεύγουμε" λίγο απ' τις σκοτούρες ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 343 | 09-06-2013 02:21 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
ΛΑ'Ι'ΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "ΕΜΜΕΤΡΟΝ" | Apirathos | Μουσική | 7 | 05-05-2011 23:27 |
Bmw R 1200 GS (06) "Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ" | vaska | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 10 | 28-03-2011 08:45 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |