![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο παιδιά,πολύ καλό οδοιπορικό.πάντα τετοια.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σφεντόνα. ![]() Όχι δεν προσπέρασε την Γιαπωνέζα μου, κάποιοι της παρέας θέλανε να ντουμανιάσουνε. Βάνα καμία φώτο δεν περνά απαρατήρητη, όλες περνάνε από κόσκινο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η πρώτη στάση της ημέρας, ήταν για καφεδάκι στο μαγευτικό ψαροχώρι ,το Oban….
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στο Oban…. ![]() ![]() ![]() ![]() To be continued……. Jefe Last edited by Jefe; 03-09-2011 at 09:29. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Σταυράκο, αφού οι φωτό είναι στο πλάι, και αφού ο Θανάσης οδηγεί και με τα δυο χέρια ποιός φωτογραφίζει???? Αυτό όμως που πρέπει να σας επισημάνω είναι πως αν προσέξατε οι πιο πολλές φωτό είναι καθοδόν. Τι σημαίνει αυτό???? μπράβο καλά παιδάκια. Λιώσαμε στο ταξίδι. Και μην νομίζετε πως τα 400-500χλμ ημερησίως ήταν 4-5 ώρες ταξίδι. ΟΟΟΟχι κάθε άλλο. Η οδήγηση ήταν χορταστική. Και στροφές Και βροχές Και ανηφόρες (κλίση 16%-και δεν πρόλαβα να βγάλω την πινακίδα φωτογραφία ![]() . το μενού ΟΛ ΙΝΓΚΛΟΥΣΙΒ που λέμε και στο χωριό μου στη Στυλίδα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λέτε τέτοια πράγματα στο χωριό σου Βάνα ???? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και για τον DOC που λέει για τις ακροβατικές μου ικανότητες.. που να δει τι έκανε η συνοδηγός του. Και είχε και αδιάβροχη μηχανή που σημαίνει πως βάραγε παντώς καιρού. Ηταν από πίσω και δεν την έβλεπε. Ομως εγώ κατέγραψα τις μεγάλες και θεαματικές προσπάθειες της Ελπίδας για άριστο και άψογο αποτέλεσμα (τι γράφω πάλι Ελπιδάκι ) αλλά δεν ήθελε η κοπέλα να τα αναφέρω αφού είναι σεμνή και ταπεινή, και δεν θέλει πολλές δημοσιότητες. Για να καταλάβετε της τελείωσε η μνήμη της μηχανής και έκανε μεταφορά στο notebook του Κώστα, ώστε να συνεχίσει ακάθεκτη να παγιδεύει την εικόνα στο χρόνο με την φωτογραφική της μηχανή.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() από τότε που ανέλαβε ο Γλέτσος... είμαστε διεθνείς ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θαυμάζουμε αλλά γελάω από τη χαρά μου που έχουμε τέτοιους Δημάρχους στην Ελλάδα .
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Highlands: Ημερολόγιο διαδρομής | painterakis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 05-03-2013 01:37 |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 00:17 |