![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα..μιας και το ανέφερες....τα κόστη σε τί ύψη φτασανε?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για άλλη μια φορά μπράβο σε όλους τα είπες όλα σε δυό αράδες γράμματα εγώ όμως θα κρατήσω αυτό και μόνο . Μαζί σας και στην άκρη του κόσμου . Και στό επόμενό σας Ταξίδι παιδιά . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αναλογίσου όυι οι βενζίνες πήανε πάνω απο 1500 ευρώ Απο εκεί και πέρα με πολλές ελλείψεις στη νορβηγία....τι βγάζαμε με τοστάκια κτλ κτλ και ύπνο σε camping που για μας ήτανε παρδεισένια.....ή σε hostels ή σε ψαβινσ το ταξίδι μας πήγε απο 3200-3500 ευρώ το άτομο.....αν αναλογιστείς ότι 10 μέρες σχεδόν είμαστε νορβηγία καταλαβαίνμεις....απο εκεί και πέρα όλες οι άλλες χώρες πέρα απο Σουηδία-Δανία είναι πιο φθηνές απο εμάς.......Και μιλάμε μόνο για το ταξίδι αυτό το αυτό όχι τα έξοδα για την μοστοσυκλετα πριν και μετά.... Οπότε κάνεις τα κουμάντα σου ![]() ![]() ![]() Υγ ξεκινάς να μαζεύεις λευτάκια?????χαχαχαχαχαχαχα |
|
|||
|
|||
![]()
Τα λόγια ειναι περιττά!!!!!!! Παιδες παντα τέτοια παντα όρθιοι...να φτάσετε στην ακρη της γης......
|
|
|||
|
|||
![]()
Respect φιίλος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιάννη μου......δεν θέλω να είμαι υπερβολικός απλά να αναφέρω το κόστος της νορβηγίας όπως εμείς το είδαμε!!!! Κατααρχάς αν θές ύπνο σε hotel αν βρείς κάπου 70-90 το άτομο κλείστο μην ψάξεις πιο πέρα θα χάσει πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης!!!! Φαγητό εμείς μια φορά φάγαμε σε εστιατόριο στο Narvik(είναι βόρεια) και για μια μερίδα το άτομο μια σαλάτα και μια μπύρα δώσαμε αν θυμάμαι καλά απο 75 ευρώ ο καθένας μας....... Camping-cabins-hostel 40-50 euro το άτομο 1 redbull και ένα ζεστοσκύλο(hot dog) σε βενζινάδικο 12-15 ευρω Η βενζίνη 2,05-2,10 το λίτρο. Οι παντόφλες απο 7-12 ευρώ Last edited by italos; 03-09-2011 at 11:12. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατι ρε Γιαννω???τα παλικαρια ουτε κομπλεξικα ειναι ουτε τιποτα λευταδες.....κανανε οικονομια και τα καταφέρανε...οπως ΠΟΛΛΟΙ απο εμας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ασε βεβαια που ακομα και αυτη η πληροφορια απο καποιους που το εχουν <<φρεσκο>>ειναι ζωτικης σημασιας σε καποιον ενδιαφερόμενο.... ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 03-09-2011 at 11:14. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για εκει το πάνε Nταννυ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζει ανάμεσα μας......... | pepax66 | Χιούμορ | 7 | 22-11-2011 16:34 |
Ιαπωνία: Αδύνατη η άμεση αποκατάσταση | SenseiG | Κόσμος | 0 | 17-04-2011 17:50 |
H διαφορά ανάμεσα στο γραφείο σου... | Carduelis | Αστεία Video | 14 | 17-11-2010 11:10 |
Καλό μεσημέρι | smigol | Καλώς ήλθατε | 14 | 22-12-2009 22:01 |
Αμεση αγορα μοτο | vpentza | Ζήτηση | 27 | 01-09-2009 11:24 |