![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω ότι ζήτησα την γνώμη σου φίλε Δημήτρη! Παρ'όλα αυτά οι φίλοι μου όπως και ο μηχανικός μου, μου είπαν να μην την δώσω την μηχανή γιατί είναι καινούργια και λίγο πολύ όλα τα καινούργια μοντέλα παρουσιάζουν "παιδικά προβλήματα" τα οποία τώρα που λύθηκαν μορεί να μη μου ξανα παρουσιαστεί ΤΙΠΟΤΑ για τα επόμενα 100000χλμ. Επίσης μέσα απο το forum μου απάντησε κάποιος ο οποίος είχε περισσότερο απο τα διπλά χιλιόμετρα απο εμένα και ο οποίος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του. Ίσως εγώ να ήμουν και λίγο άτυχος! Θα σε παρακαλούσα να μην ξανα αναφέρεις την γνώμη σου μέσα απο την δική μου αγγελία!
|
|
|||
|
|||
![]()
κι εγω το θεωρω ακυρο να spamaroume την αγγελια του παιδιου,στο κατω κατω αν καποιος ενδιαφερεται και θελει να το ψαξει παει στο προφιλ του πωλητη,παταει ευρεση μηνυματων κι ετσι βλεπει τα παντα...ειτε εχει βγαλει προβλημα ειτε οχι.
το καλυτερο βεβαια ειναι απο κοντα να γινεται ο ελεγχος. καλη πωληση φιλε μου. |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ εγραψες για τα προβληματα της,δεν τα ειπα εγω............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η πιο κακόβουλη, μικρόψυχη, μισαλλόδοξη δημοσίευση ever!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σε βοηθήσω λίγο φίλε Αποστόλη.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλοπούλητο το θεριό. |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως θα ήταν σωστό μιας που έγινε αυτο να αναφέρεις όλο το ιστορικό της μηχανής για όποιον ενδιαφέρεται γιατί τώρα φαίνεται σαν να μην αναφέρεις κάτι σημαντικό.Και το λέω καλοπροαίρετα και ελπίζω να μην παρεξηγηθω
![]() Πάντως τούμπανο το μηχανάκι.Γράψε έτος κυκλοφορίας Last edited by tasosbob; 04-09-2011 at 02:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά! Το παληκάρι έχει πει τα πάντα εκεί που πρέπει, εδώ είναι αγγελία πώλησης! Οποιος το αγοράσει θα το δει, θα το δοκιμάσει, θα το ελέγξει!
Πάντως φίλε μου τη σελάρα θα την κρατούσα για να τη βάλω πάνω στον καναπέ μου! ![]() Καλοπούλητη! Την έχεις κούκλα! |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφη! Καλοπόυλητη!
...παντως ως γνήσιο κορίτσι έκανε και αυτη τα καπρίτσια της... Τώρα που τη δάμασες θα τη δώσεις; ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1200GS 2007 full full full extra | Gazi | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 49 | 01-07-2011 22:31 |
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ F650GS - 03/2010 - FULL EXTRA!!! | CPretenteriS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 89 | 01-10-2010 08:08 |
ΠΩΛΗΤΑΙ ΒΜW R1150GS,FULL EXTRA,AΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! | HERC | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 31-05-2010 17:42 |
extra καφές-μπυρα Ηράκλειο Κυριακή 23-05-10 | pirate | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 20 | 24-05-2010 18:50 |
bmw gs 1200 full extra κι αλοκαινουριο | taksidiotis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 16 | 09-07-2009 22:23 |