![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Υστερα απο αρκετη σκεψη κατεληξα στο Arai Tour-X.
![]() Αν και εχω τρια κρανη ![]() ![]() ![]() Φωτο απο το καινουριο και τα ''παλια'' κρανη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο και αγρατσούνιστω!!!!!.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό και σιδεροκέφαλος!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν απο καμια ωρα περιπου παρελαβα το νεο μου κρανος!!!
![]() Τελικα ειναι πολυ ποιο ομορφο απο οτι το περιμενα, με τη γνωστη παντα ποιοτητα της Arai. ![]() Ρωτησε κανεις για τιμη??? Απο Αγγλια 310 ευρω με μεταφορικα σε μια βδομαδα σπιτι.... Last edited by killer; 08-07-2009 at 18:25. |
|
|||
|
|||
![]()
καλορίζικο καλοφόρετο και χωρίς γρατζουνιά....
δωσε μας το site ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
..απο περιεργεια, τι χρηση προκειται να του κανεις?? Το βλεπω πολυ προσανατολισμενο σε οφ καταστασεις! Τα κρανη με γεισο δεν ειναι πολυ σταθερα στα πολλα, εχουν θορυβο και μπαζουν κρυο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|||
|
|||
![]()
αγρατζουνιστο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το site ειναι http://www.helmetcity.co.uk
![]() Mε 29 λιρες μεταφορικα για Ελλαδα μεσω UPS σε μια εβδομαδα σπιτι σου. Δεχονται και Pay-Pal!!! ![]() Απόσπασμα:
![]() Επομενως δε χρειαζεται να κουβαλαω δυο κρανη μαζι μου οταν θα ξεκινησω μια διαδρομη ασφαλτο-χωμα. ![]() ![]() Τωρα για τα 'πολλα' που λες, ενταξει δεν ειναι και RX-7, αλλα δε με απασχολει και ιδιαιτερα, γιατι οι ταχυτητες που κινουμε ειναι στα 140-160. ![]() Τωρα αν χρειαστει να το πατησω λιγο για να περασω κανενα βαραντερο ή κανενα ktm στην εθνικη, θα σκυψω πισω απο τη ζελατινα και ολα μελι-γαλα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Arai RX7 GP Aoyama, Κρανακι σουπερ.... | Orfeus | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-05-2009 06:46 |
Arai: Νέο κράνος Tourer X3 | KostasGS | Κράνη | 6 | 04-02-2009 08:10 |
Bike Accessories: Προσφορές στα Arai RX-7 Corsair | KostasGS | Κράνη | 5 | 01-02-2009 19:10 |
GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 23-01-2009 23:07 |
Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 17:22 |