![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παντως καποιοι ωραιοι εβγαλαν 2,500κακια απο (ΕΤΕ) σε 10 ωρες πριν πεσουν ξανα και ξαναγορασουν τα πουλημενα χαρτια στην τιμη που ειχαν πριν την ανοδο τους!!! ![]() ![]() Ειπαμε θελει χρονο, αληθωρισμα στο PC, υπομονη, επιμονη και καλες μαντεψιες!!!! Καποιοι διαθετουμε καποια ¨η ολα τα παραπανω προσοντα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν είναι κακό! Για να πω όμως τη γνώμη μου, θεωρώ ότι σε αγοραπωλησίες των ίδιων τίτλων μέσα στην ίδια συνεδρία, θα έπρεπε να επιβάλλεται φόρος, αλλά πολύ μεγάλος. Μπορεί να γίνεται βέβαια και να μην το ξέρω, οπότε άκυρη η παρατήρηση. θα ήταν όμως ένας τρόπος ώστε το χρηματηστήριο να λειτουργεί ως πυλώνας ανάπτυξης κι όχι κερδοσκοπίας και μάλιστα υπό άνισους όρους. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, είμαι του χειρονακτικού. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σκέφτονται να.... θα το σκεφτονται να....αλλά... κόβεις το φαί αυτού που σε ταίζει ????? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλώς τονα κι ας άργησες… πώς πέρασες? Πάντα από ότι είδες οι ευχές μου σε συνοδεύουν στα από εσένα αναφερθέντα skills σου. ![]() Σοβαρά τώρα, θα συμβούλευα – αν μπορώ – μεγάλη προσοχή. Last edited by ckk; 06-09-2011 at 00:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχουμε διαφορετική νοοτροπία και ως εκ τούτου βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ κατεβάζεις mouayen, χαρακτηριστικό της τεχνικής ανάλυσης και των, ευγενικά - intraday, χλευαστικά - αλογομούρηδων. Επίσης δεν βλέπεις την δεδομένη για μένα, χρεοκοπία. Εσύ την αποκαλείς ΄προσωρινή αδυναμία πληρωμών΄. Η ΕΤΕ ήταν πάντα το γερό μου χαρτί. Για μεγάλου ορίζοντα όμως επενδύσεις και όχι μέσα – έξω. Τέλος ο δικός μου ‘φίλος’ W. Buffett λέει: in the long run we are all dead. |
![]() |
|
|