GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-09-2011, 09:49
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
One can only be angry with those he respects, λες στην υπογραφή σου. Αν και δεν συμφωνώ απόλυτα, γιατί δεν το εφαρμόζεις και χαλάς την ζαχαρένια σου?
Έτσι είναι, χωρίς βέβαια να είναι τίποτε απόλυτο! Με βλέπεις καθόλου θυμωμένο; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτεθώ με αυτά που γράφω και είναι σύμφωνα με το νόμο.
Ότι μου γράφει μέσα στο δικό μου θέμα ο Θόδωρος και είναι ανυπόστατο, απαντώ με ηρεμία. Στα δικά του θέματα ουδέποτε έχω ασχοληθεί.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 09:56
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Επιεικώς, απαράδεκτοι. Εννοείται ότι, αν πιάσεις το στυλό και το μπλοκ, θα γράψεις ακόμα και τα παπιά που είναι σταθμευμένα. Άστα, το πράγμα μπάζει πολύ ...

Κάνε μια αναφορά στο Λιμενάρχη τους, με κοινοποίηση στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου τους, να μάθουν λίγο τα προβλεπόμενα. Καλό θα τους κάνεις.

Last edited by Fuji; 06-09-2011 at 09:58.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 10:25
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι είναι, χωρίς βέβαια να είναι τίποτε απόλυτο! Με βλέπεις καθόλου θυμωμένο; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτεθώ με αυτά που γράφω και είναι σύμφωνα με το νόμο.
Ότι μου γράφει μέσα στο δικό μου θέμα ο Θόδωρος και είναι ανυπόστατο, απαντώ με ηρεμία. Στα δικά του θέματα ουδέποτε έχω ασχοληθεί.

Με τί να εκτεθείς? Με τα σωστά?

Μην την χαλάς, επιμένω. Δεν έχει νόημα.

Άσε που δεν βγάζει και νόημα.

Last edited by ckk; 06-09-2011 at 10:26.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 10:58
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Μην την χαλάς, επιμένω. Δεν έχει νόημα.

[FONT=Arial][SIZE=3]
Δεκτόν
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 13:01
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συναδελφική αλληλεγγύη ??? που την ειδές αυτήν εκ μέρους μου ??? Διάβασε ξανά την πρώτη γραμμή του πρώτου ποστ μου (Νο 21) και μετά σχολίασε… άκου αλληλεγγύη για έναν βλάκα που φορά στολή πάνω σε βαρκαντερο …. Τον απαξιώνω από την πρώτη παράγραφο, αλλά μερικοί επιμένουν να διαβάζουν μόνο ότι θέλουν …και θέλουν να διαβάζουν μόνο τις απαντήσεις μου (ποστ 21,27,28) στις συκοφαντίες , αισχρές φράσεις τους και βρισιές που βέβαια ξεχνάνε ότι γράφουν… (ποστ 2,3,5,6,7,9,13,22,31,33..) και παρά την <πυροσβεστική> παρέμβαση (ποστ 14,25) των υπευθύνων αυτοί ..απτόητοι ! Εδώ ο gemara έφτασε σε τέτοιο επίπεδο μαντικών ικανοτήτων που <<είδε>> ότι δεν έχω ούτε τα μισά συντάξιμα χρόνια του…. Εάν αυτός έχει 60! συντάξιμα …έπεσε μέσα …άντε κι ένα τζοκερ…
Θόδωρα, το θέμα είναι απλό, αν σε ώρα που έχεις υπηρεσία δεις ένα μηχανάκι χωρίς πινακίδες και το σταματήσεις και σου πει ¨συνάδελφος" άντε σου δείξει και την ταυτότητα, εσύ τι κάνεις ;

Δεν περιμένω απάντηση γιατί αν τον γράψεις μπορείς να βρεις και τον μπελά σου, και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με κανέναν προσωπικά αλλά με το πως ερμηνεύουμε σε αυτή τη χώρα την αλληλεγγύη, τα "στραβά μάτια" την ρουφιανιά, (έτσι θα σε πεί η πλειοψηφεία των συναδέλφων σου ) αν "δώσεις" τον παραβάτη συνάδελφο....

Οι δρόμοι έχουνε γεμίσει από οχήματα με σκούρα πλαστικά που καλύπτουν τις πινακίδες κάθε μέρα τα βλέπω στα 30 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα δουλειά, και παιδιά μέσα στο φόρουμ το κάνουν που έχουν τις άκρες με την "υπηρεσία"..

Ο Γιώργος και εγώ ρωτάμε γιατί...;;

Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα και να κάνουμε τα νεύρα μας κορδέλα....

Last edited by frits; 06-09-2011 at 13:05.
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 13:35
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Πάντως πριν αρκετό καιρό, σε παρόμοιο θέμα, ο Σωκράτης ( jarhead) είχε πει ότι όπου πετύχει συνάδερφό του χωρίς πινακίδα του το ρίχνει το πρόστιμο. Που είσαι Σωκράτη;
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 13:51
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

φρεσκα κουλουρια..........
τουλαχιστον φορανε κρανος......
εγω θα πω καποιες τελευταιες κουβεντες,γιατι μπλεξαμε τα μπουτια μας με τα ποστ 32,31,67,98,55,76,01,69,69,69.....
το φαινομενο ειναι καθημερινο και ενοχλητικο......τα περισσοτερα παιδια της ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ,ειναι πιτσιρικαδες με ελαχιστο χρονο στην υπηρεσια και νομιζουν οτι εχουν το ελευθερο να κυκλοφορουν παρανομοι και ωραιοι....
πρεπει καποιος να τους βαλει μυαλο και νομιζω οτι τα συνδικαλιστικα τους οργανα μπορουν να τους συνετισουν και να σταματησουν να προκαλουν.....
ο θοδωρας ουτε υπερασπιζεται ουτε καταδικαζει την συμπεριφορα τους ,απλα βγηκε να κοντραρει την κουβεντα,εχοντας απωθημενα προφανως απο προηγουμενα θεματα....
επειδη αναφερθηκε σε φιλους,θα ηθελα να του πω οτι σε αυτο τον χωρο φιλοξενιας δεν υπαρχουν εχθροι,παρα μονο αντιθετες αποψεις και διαφορετικοι ανθρωποι....(και πολλοι φιλοι)
πριν απο λιγους μηνες ο θοδωρης εκανε περιπου το ιδιο σε αλλο θεμα και καταφερθηκε με πολυ ασχημες κουβεντες σε συνμφορουμιτη μας,χωρις λογο.......και τοτε ειχαμε ολοι απορησει γιατι

για παραδειγμα στο δικο μου επαγγελμα υπαρχουν απιστευτα λαμογια και απατεωνες....
αν βγει ο θοδωρης και καταγειλει οτι ενας μαρμαρας του εβαλε στον ταφο της προ-προ-γιαγιας του μεταχειρισμενα μαρμαρα και ξαναβαμμενα καντηλια,δεν θα εγραφα υπερ του απατεωνα μαρμαρα ,γιατι δεν σημαινει οτι ολοι οι μαρμαραδες ειμαστε το ιδιο...
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 14:07
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως πριν αρκετό καιρό, σε παρόμοιο θέμα, ο Σωκράτης ( jarhead) είχε πει ότι όπου πετύχει συνάδερφό του χωρίς πινακίδα του το ρίχνει το πρόστιμο. Που είσαι Σωκράτη;
Χίλια μπράβο του αν το κάνει........
Reply With Quote
Παλιό 06-09-2011, 14:09
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

ΧΤ δεν είναι η μηχανή; Η πινακίδα που πήγε; Βρε μπας να βγάλω κι εγώ τη δικιά μου να παρκάρω όπου θέλω;!
Reply With Quote
Παλιό 07-09-2011, 00:46
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Μια και τα βγάζετε στην φόρα πάρτε και μια φωτογραφική να έχουμε ποιο καθαρές εικόνες.
Είναι ένας τρόπος να πουληθούν χιλιάδες φωτογραφικές για να αποθανατίζουμε τους παράνομους αστυνόμους.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης