![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ότι μου γράφει μέσα στο δικό μου θέμα ο Θόδωρος και είναι ανυπόστατο, απαντώ με ηρεμία. Στα δικά του θέματα ουδέποτε έχω ασχοληθεί. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιεικώς, απαράδεκτοι. Εννοείται ότι, αν πιάσεις το στυλό και το μπλοκ, θα γράψεις ακόμα και τα παπιά που είναι σταθμευμένα. Άστα, το πράγμα μπάζει πολύ ...
Κάνε μια αναφορά στο Λιμενάρχη τους, με κοινοποίηση στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου τους, να μάθουν λίγο τα προβλεπόμενα. Καλό θα τους κάνεις. Last edited by Fuji; 06-09-2011 at 09:58. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με τί να εκτεθείς? Με τα σωστά? Μην την χαλάς, επιμένω. Δεν έχει νόημα. Άσε που δεν βγάζει και νόημα. ![]() Last edited by ckk; 06-09-2011 at 10:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεκτόν
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν περιμένω απάντηση γιατί αν τον γράψεις μπορείς να βρεις και τον μπελά σου, και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με κανέναν προσωπικά αλλά με το πως ερμηνεύουμε σε αυτή τη χώρα την αλληλεγγύη, τα "στραβά μάτια" την ρουφιανιά, (έτσι θα σε πεί η πλειοψηφεία των συναδέλφων σου ) αν "δώσεις" τον παραβάτη συνάδελφο.... Οι δρόμοι έχουνε γεμίσει από οχήματα με σκούρα πλαστικά που καλύπτουν τις πινακίδες κάθε μέρα τα βλέπω στα 30 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα δουλειά, και παιδιά μέσα στο φόρουμ το κάνουν που έχουν τις άκρες με την "υπηρεσία".. Ο Γιώργος και εγώ ρωτάμε γιατί...;; Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάει η ώρα και να κάνουμε τα νεύρα μας κορδέλα.... ![]() Last edited by frits; 06-09-2011 at 13:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως πριν αρκετό καιρό, σε παρόμοιο θέμα, ο Σωκράτης ( jarhead) είχε πει ότι όπου πετύχει συνάδερφό του χωρίς πινακίδα του το ρίχνει το πρόστιμο. Που είσαι Σωκράτη;
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() φρεσκα κουλουρια.......... ![]() τουλαχιστον φορανε κρανος...... ![]() εγω θα πω καποιες τελευταιες κουβεντες,γιατι μπλεξαμε τα μπουτια μας με τα ποστ 32,31,67,98,55,76,01,69,69,69..... ![]() το φαινομενο ειναι καθημερινο και ενοχλητικο......τα περισσοτερα παιδια της ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ,ειναι πιτσιρικαδες με ελαχιστο χρονο στην υπηρεσια και νομιζουν οτι εχουν το ελευθερο να κυκλοφορουν παρανομοι και ωραιοι.... ![]() πρεπει καποιος να τους βαλει μυαλο και νομιζω οτι τα συνδικαλιστικα τους οργανα μπορουν να τους συνετισουν και να σταματησουν να προκαλουν..... ο θοδωρας ουτε υπερασπιζεται ουτε καταδικαζει την συμπεριφορα τους ,απλα βγηκε να κοντραρει την κουβεντα,εχοντας απωθημενα προφανως απο προηγουμενα θεματα.... ![]() επειδη αναφερθηκε σε φιλους,θα ηθελα να του πω οτι σε αυτο τον χωρο φιλοξενιας δεν υπαρχουν εχθροι,παρα μονο αντιθετες αποψεις και διαφορετικοι ανθρωποι....(και πολλοι φιλοι) ![]() πριν απο λιγους μηνες ο θοδωρης εκανε περιπου το ιδιο σε αλλο θεμα και καταφερθηκε με πολυ ασχημες κουβεντες σε συνμφορουμιτη μας,χωρις λογο.......και τοτε ειχαμε ολοι απορησει γιατι ![]() για παραδειγμα στο δικο μου επαγγελμα υπαρχουν απιστευτα λαμογια και απατεωνες.... ![]() αν βγει ο θοδωρης και καταγειλει οτι ενας μαρμαρας του εβαλε στον ταφο της προ-προ-γιαγιας του μεταχειρισμενα μαρμαρα και ξαναβαμμενα καντηλια,δεν θα εγραφα υπερ του απατεωνα μαρμαρα ,γιατι δεν σημαινει οτι ολοι οι μαρμαραδες ειμαστε το ιδιο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΤ δεν είναι η μηχανή; Η πινακίδα που πήγε; Βρε μπας να βγάλω κι εγώ τη δικιά μου να παρκάρω όπου θέλω;!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια και τα βγάζετε στην φόρα πάρτε και μια φωτογραφική να έχουμε ποιο καθαρές εικόνες.
![]() Είναι ένας τρόπος να πουληθούν χιλιάδες φωτογραφικές για να αποθανατίζουμε τους παράνομους αστυνόμους ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 08:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 13-10-2010 23:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 22:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 15-01-2009 23:31 |