![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή έχω scooter και έχει χειρόφρενο μαμά (όπως και τα περισσότερα scooter)
μου άρεσε η ιδέα να έχω και στη BMW, Το αγόρασα λοιπόν και δεν το χρησιμοποίησα ΠΟΤΕ....! Μια το είχα στην πίσω τσέπη, μιά το είχα στο τανκμπανκγ και δεν το βρισκα, άσε που δεν ξέρω κατα πόσο είναι υγειές για το σύστημα της μοτό να μένει υπό πίεση για ώρες, κατάληξη: είναι άβολο και δύσχρηστο. PS: η χρήση του από ότι κατάλαβα είναι για δίχρονα/ελαφριά μηχανάκια, το BMW με το βάρος του μια χαρά παρκάρει με 1η. |
|
|||
|
|||
![]() Τα λιγότερα εννοείς..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος φίλος είσαι......
![]() Αντί να του προτείνεις να το βάλει σε κανένα γκρεμι......να γλιτώσουμε και εμεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δικιο...τα μεγάλα εννούσα....
|
|
|||
|
|||
![]()
και άν, λέω, άν, χρεαστεί κανείς να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί να μην χρησιμοποιήσει ένα σπάγγο/λαστιχάκι/"χταπόδι" ή "μπάντζι" πού ΟΛΟΙ κουβαλάμε και να έχει .... ειδικό γκάτζετ?
(για να πηγαίνει ασσορτί με τα υπόλοιπα στυλιστικά γκάτζετ που έχουμε φορτώσει το ταλαίπωρο το Τζι-ές θα πούνε οι "κακοί".... και θα έχουν δίκιο....). |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αποπειράθηκαν να κλέψουν μοτοσικλέτα | georgekostas | Διάφορα | 11 | 31-08-2009 18:49 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 18:59 |
Βασικά μαθήματα ασφάλειας για αναβάτες !!! | Nikos | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 23-12-2008 18:58 |