|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Τετάρτη 7-9-2011 !! Απόσπασμα: 
  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Τετάρτη 7-9-2011 !! 

καλό απόγευμα, τελικά ο καιρός δεν μας έκανε το χατήρι για βουτιά αλλά δεν μας χάλασε και την διάθεση, παραλία ουζάκι και εκτέλεση καθαρισμού της γάστρας του φουσκωτού γιατί μετά από 2 μήνες μέσα μόνο εγώ έλειπα από εκεί ......     | 
| 

| |||
| 
 | |||
  | 
| 

| |||
| 
 | |||

Γεια σου, Νικόλα!!!   Γεια σου, Λευτέρη!!!  Καλώς επανήλθες στο νήμα!!!  Καλώς την κοπελιά μας απ' το βορρά! Πώς είσαι απο διάθεση, με τα πρωτοβρόχια ??  Απόσπασμα: 
 Καλό το γνωμικό.....  Καλησπέρα σου και κουράγιο!! Γεια σου, Θανάση! Ολα καλά?  Απόσπασμα: 
  Γεια σου, Γιώργο με τις αιγαιοπελαγίτικες φωτό σου!!!  Merci, Δημήτρη. Ωραία η μακαρονάδα σου, αλλά ...το λουλουδικό τι ήθελε στη μέση??  Γεια σου, συνονόματε!!!  Γεια σου, Νικόλα!! τώρα ..ξαναπείνασα..!  Καλό σου απόγευμα Μάριε! Απόσπασμα:   Γεια σου κι εσένα, Γιώργο!!!  Καλησπέρα, Νίκο! Καλησπέρα σε όλους και όλες σας ( γιατί ξέρω ότι μας βλέπετε, Κυρίες μου ) !!! Ξέρω ότι δεν φημίζομαι για τη μαγειρική μου, αλλά...... τι θα λέγατε για ένα γλυκάκι??  Last edited by donnatella; 07-09-2011 at 20:46. | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα απο το μπαλκόνι του Ηρακλείου την Ρογδια   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Τετάρτη 7-9-2011 !! Απόσπασμα:   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Καλησπέρα φιλαράκια !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! | 
| 

| |||
| 
 | |||

[QUOTE=donnatella;460452] Καλώς την κοπελιά μας απ' το βορρά! Πώς είσαι απο διάθεση, με τα πρωτοβρόχια ??  Μια χαρά δροσούλα  Γεια σου, Σοφία!! Πολύ καλό το κομμάτι..... Κρίμα την κοπέλα...   Καλησπέρα Κωνσταντίνα  | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Καλησπέρα παιδιά  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Απόσπασμα: Τα φιλιά μας στην οικογένεια και σε όλα τα καρντάσια στον καφέ !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες 14-5-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 167 | 15-05-2011 04:53 | 
| Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες Κυριακη 1-5-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 164 | 02-05-2011 04:23 | 
| Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες 30-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 149 | 31-03-2011 03:55 | 
| Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες 29-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 272 | 30-03-2011 03:37 | 
| Καλημερες καλησπερες & καληνυχτες 21-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 221 | 22-03-2011 03:32 |