![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μικρή η ζημιά,μην σε αγχωνει
Sent from my Sexy iPad2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν το βρισκω ,ποτε ειναι ακριβως??μπορεις να μ στειλεις το link? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχω μια μεγάλη απορία σχετικά με την ''ατακτη'' μπροστινή φούσκα που κατηγορούμε για οποιονδήποτε σκουριασμένο άξονα..... Κάποτε κι εγώ πίστευα - με αυτά που άκουγα - πως έφταιγε αυτή για όλα τα κακά που συμβαίνουν εκεί πίσω, ώσπου κάποια φόρα, όταν έκανα μόνος μου αλλαγή βαλβολίνης, είδα πως στο κάτω μέρος του μονόμπρατσου, στο πίσω τμήμα, υπάρχει κενό που μπορείς από εκεί να δεις τον άξονα..... οπότε προς τι η φασαρία για την φούσκα;;;; Ακόμα χειρότερα, να την κατηγορούν άτομα που δεν δεν έχουν ιδέα από μηχανολογικά και ειδικά από GS, το δικαιολογώ! Αλλά να τα λένε μηχανικοί της BMW;;;;; Το θεωρώ, τουλάχιστον, ανεύθυνο και δείχνει άγνοια....... ![]() By the way, που λένε και στο χωριό μου..... πόσα χιλιόμετρα εχεις στην μηχανή σου και πριν πόσα έκανες το τελευταίο σέρβις;;; Last edited by ThanDim; 08-09-2011 at 17:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() καλή τύχη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
νεότερα??
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει από πιο επίπεδο σκουριάς και μετά θέλει άλλαγμα το διαφορικό?Δεν νομίζω να υπάρχει μηχανή που να μην είναι σκουριασμένο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είναι δυνατόν να έχει τσιμούχες, o-ring, ρουλεμάν, φούσκες, γράσα, βαλβολίνες και να είναι σκουριασμένα?!?!?!? ![]() Τότε τι τα βάζουν όλα αυτά σε ενα σύστημα μετάδοσης? Για να μας ανεβάζουν τις τιμές?
|
|
|
|||
|
|||
|
κανα νεωτερο!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ | MARK | Χιούμορ | 12 | 07-12-2010 01:55 |
| ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΛΑΔΙΩΝ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 34 | 24-11-2010 10:55 |
| ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ | allen | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 02-10-2010 18:21 |
| ΠΟΝΤΙΑΚΟ ....!!!! | pirate | Ανέκδοτα | 11 | 30-09-2010 23:30 |
| ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | Alext | Χιούμορ | 2 | 05-09-2009 11:18 |