![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιαννη εγω θα σουπω πριν επιλεξεις κανεις μια πολυ καλη ερευνα αγορας και καταστασης,κοιτας να ειναι οσο πιο φρεσκο μοντελο γινεται,απαλλαγμενο απο πιθανες παιδικες ασθενειες,ρωτας απο δω κι απο κει...και μεγειες!
Last edited by mAthosalas; 09-09-2011 at 00:03. |
|
|
|||
|
|||
|
α ρε Κωστάρα με έφτιαξε λέμε το εργαλείο σου. Κ σκεφτόμουν οτι μια λεοβίνσι θα έχει πολύ τρομερό ήχο στο 800. όντως έχει?
Σήμερα στο μαγαζί ένας μηχανικός εξουσιοδοτημένου μου είπε να ψάξω ότι πάρω να είναι 3ης γενιάς...ειναι πρόμπλεμ φρι...πως αναγνωρίζουμε γενιες?? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() από αυτά;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ουφ...έχω ζαλιστεί, έβαλα κ την σύζηγο στο παιχνίδι, Δευτέρα θα πάμε να τα οδηγήσουμε κ τα δύο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν τα χτυπάς και τα 2 λέω εγώ, να μην προβληματίζεσε κιόλας!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ακόμα να το πάρεις ???
|
|
|
|||
|
|||
|
Aν ηξερε σε τι δοκιμασιες εχεις βαλει εσυ το δικο σου θα το ειχε παρει και δεν θα υπηρχε ολη αυτη η ιστορια......!! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και δεν κάνει κιχ το κακόμοιρο
|
|
|
|||
|
|||
|
κατ΄αρχήν να πώ ότι χάρηκα που σε γνώρισα απο κοντά Tazako, στο δια ταύτα τώρα,
όσο μου μίλαγες για το 800αρι μου ήρθε στο μυαλό ένα άρθρο του 2010 19 Μαρτίου στο περιοδικό Moto & scooter news... Το οποίο έλεγε οτι είναι 140% ιδανικό μηχανάκι all around..και το δικαιολογούσε ο αρθρογράφος λέγοντας πως αρχικά όταν ανέβηκε το πέρασε 70-30 άσφαλτο χώμα ... μόλις τοο έβαλε χώμα πίστευε πάλι το ίδιο αλλά ανάποδα 70 χώμα 30 ασφάλτινο... σου βάζω μερικές φώτο από το άρθρο..και όταν έρθω για το κράνος θα σου φέρω το περιοδικό.... Enjoy ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|