![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γι αυτό είπα Ο.Κ. , αφού κι εγώ είμαι σε αυτούς τους <<για πολλές κλωτσιές και ληγμένα φάρμακα>> …δεν έχω να πω τίποτα άλλο σε αυτούς τους <γεμάτους χιούμορ κυρίους>.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι ΣΊΓΟΥΡΟΣ ότι ο gsmaniac έκανε χιούμορ για το πως έδρασαν με τους Αγανακτισμένους. ΔΥΣΤΥΧΩΣ εντολές (κάφρων πολιτικών) εκτελούν και δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς...
Δεν παύουν να είναι δικά μας παιδιά και μια τάξη που ΆΓΡΙΑ πλήττεται.. ΩΜΗ αλήθεια! Εκείνο που εμένα μ´ ενοχλεί είναι ο υπερβάλων ζήλος που δείχουν μερικοί, αλλά καταλαβαίνω ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες εκείνη την ώρα.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το μόνο λάθος μου είναι ότι δεν έβαλα το θέμα στο χιούμορ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι κανένας τυχαίος....
αυτός σίγουρα ανήκει στα σώματα ασφαλείας! Είναι ο Γιώργος Μάγκας! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+955... να είχαν και λίγο χιούμορ παραπάνω καλά θα ήταν ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω ότι δεν έχουν χιούμορ.....απλά υπάρχουν εξαιρέσεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την ώρα που είδες τα ξεκ@λα....που πλένουν τα Harley, συμφωνείτε σε ολα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν στην επομενη πορεια - διαμαρτυρια αφησουν τις θεσεις τους, βγαλουν τα κρανη τους και ενσωματωθουν με τον ΛΑΟ τοτε θα τους πω μπραβο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Γνωμη μου |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψυξη - Θέρμανση | bogart | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 30-11-2011 11:31 |
Ο Παπακωνσταντίνου και η πτήση των 150.000 ευρώ!!!! | jarhead | Ελλάδα | 78 | 23-04-2011 09:45 |
Πανσέληνος | syan | Ελλάδα | 3 | 30-01-2010 09:46 |
Προθέρμανση, υπερθέρμανση, ελαστικών!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 28-09-2009 00:00 |