![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Χθες, Σάββατο 9/9, συμπλήρωσα με την τωρινή αγαπημένη μου…..100,000 χιλιόμετρα, σε 50 μήνες ζωής(της).
Την παρέλαβα στην ζελατίνα τον Ιούνιο του 2007…. ![]() …. και από τότε έχουμε ταξιδέψει μαζί, από την έρημο Σαχάρα στο Μαρόκο, στην Αφρική, στις λάσπες των Βαλκανίων, στην ενδοχώρα της Τουρκίας, στην Ασία, στις Άλπεις(κ από την βόρεια κ από την νότια μεριά τους…), στα φράγματα της Ολλανδίας στον Ατλαντικό, στο Βόρειο Ακρωτήρι(περνώντας από 14 χώρες), στην Σκανδιναβία, κ φέτος στα Highlands και στην Ιρλανδία! Φυσικά έχουμε περιδιαβεί σχεδόν όλη την Ελλάδα… Από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη, και από Ταίναρο μέχρι τους Ευζώνους…… Και ήρθε η ώρα, που το κοντέρ έγραψε εξαψήφιο αριθμό… ![]() ![]() ![]() 100.000 χιλιόμετρα, χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα! Με κρύο, με ζέστη, με βροχή, ποτέ δεν μου αρνήθηκε τίποτα! Ανεβαίνω πάντα με την σιγουριά ότι θα με πάει στον προορισμό μου! Οδηγώ και πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να χαμογελά από ευδαιμονία! Οδηγική απόλαυση! Τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι της που θα είναι υπερατλαντικό….στο τέλος του κόσμου! Εύχομαι σε όλους τους μοτοσικλετιστές, να νοιώθουν την ασφάλεια κ την χαρά, που αισθάνομαι εγώ με την δικιά μου μοτό! Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Θανάση και στο 1.000.000 κμ με τον γύρο του κόσμου πάντα με τις αγαπημένες σου και συνεχιστή τον γιό σου Να έχεις την υγειά σου να πραγματοποιείς τα όνειρα σου
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να τα χιλιάσει με σένα οδηγό Θανάση πάντα όρθιος φίλε . ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητηρια.
Σου ευχομαι ακομα περισσοτερα χιλιομετρα με την αγαπημενη σου....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Θανάση για τα ταξίδια (σας
) και τα χιλιόμετρα.Μπράβο και στην "καλή" σου που σε προσέχει! Να είστε πάντα καλά, να ταξιδεύετε και να απολαμβάνετε κάθε σας χιλιόμετρο! |
|
|
|||
|
|||
|
αντε στα επομενα 100 με πολλα τουρ !!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχομαι παντα να σαι γερος και δυνατος να ταξιδευεις και απολαμβανεις.Αξια η χοντρουλα σου,καλους δρομους να χετε παρεουλα.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να τα χιλιάσεις με τη μηχανάρα σου!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
.,.,.,είμαι χαρούμενος που κάναμε καμιά χιλιάρα μαζί.,.,.,
64.000 γράφει εμένα άντε σε φτάνω.,.,., .
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 3.600 χιλιόμετρα στην Ελλάδα | Kosttis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 34 | 22-09-2011 02:42 |
| Καλημέρα σας και καλά χιλιόμετρα!! | pilot | Καλώς ήλθατε | 18 | 07-04-2011 22:39 |
| Καλώς σας βρήκα και καλά χιλιόμετρα | -DHMHTRHS- | Καλώς ήλθατε | 18 | 21-02-2011 13:51 |
| Γκετεμποργκ Ιουλιος 2009: Το ταξιδι αρχιζει...! | emix | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 21-07-2009 02:08 |
| Γκετεμποργκ Σουηδιας Ιουλιος 2009:Ενα ταξιδι γεννιεται...! | emix | Ταξίδια στο εξωτερικό | 35 | 21-06-2009 21:17 |