![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τα μπελέκια μας κουνιούνται!
![]() ![]() Αλλά δυστυχώς μόνο του λαού, όχι των κυβερνώντων! Μίλησε κι ο Εσθονός! Τι άλλο θα ακούσουμε;! Διαβάζω άρθρα και σχόλια σε γερμανικές εφημερίδες, έχω βαρεθεί να τους λέω κάποια πράγματα! Κάποτε ήμουν φαν της γερμανικής νοοτροπίας, από τότε που τους έζησα από κοντά και τώρα που διαβάζω ότι μ.λακία κατέβει του καθενός τους έχω σιχαθεί. Μόνο ένα τρόπο έχουμε να τους κάνουμε να "πονέσουν". βαρεθήκαμε το BMW που έχουμε;! Ας το δώσουμε κι ας αγοράσουμε μεταχειρισμένο BMW αν θέλουμε σώνει και καλά την ίδια μάρκα, να μην ξαναπουλήσουν καινούριο σε εμάς τα καθήκια! |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απειλούν να διακόψουν την αξιολόγηση υπερχρεωμένων κρατών οι οίκο | ortho | Επικαιρότητα | 24 | 04-04-2011 00:48 |
| Έναρξη αιτήσεων 1/2 για το "Εξοικονομώ κατ' οίκον" | xurxes | Επικαιρότητα | 2 | 20-01-2011 18:56 |
| Αξιολογούνται οι οίκοι αξιολόγησης! | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 1 | 04-05-2010 16:59 |
| Το Εργαλειο !! -- Παλιο αλλα αξιοπρεπες!! | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 09-03-2010 17:38 |
| Δειτε το ιστορικο καιρου εκει που θα ταξιδεψετε!!! | georgekostas | Χρήσιμα | 14 | 25-10-2009 09:15 |