![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
xerei kaneis an h eisfora ayth 8a meiwnei to forologhteo eisodhma toy 2011? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ κρατιέμαι ακόμα.
Φαίνεται ότι τα ποσά θα είναι ΑΡΚΕΤΑ μεγαλύτερα από ότι περιμέναμε. Αν αποδειχθεί χαιρετίστε με. Θα κόψω το ρεύμα μου. Γκάζι για τα βασικά. Θα πάρω και ψυγειάκι γκαζιού. ΤΟ ΚΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! Εδώ οι Οι Μεγάλοι Υποστηρικτές δεν θα σχολιάσουν; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μ αρεσει που οι εκκλησιες με τα παπαδαρια με την αμυθητη περιουσια δεν πληρωνουν...
![]() θα κανω το σπιτι μου χωρο προσευχης για καμια αιρεση μου φαινεται! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αυτούς που τους θυμήθηκες! ![]() πάντως αυτούς που θα πληρώσουν πάνω απο 5000 τους βλέπω χαλαρά για φωτοβολταικά! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδιά τι θα κάνουμε;
πότε θα τους φάμε; θα περιμένουμε πολύ ακόμα; |
|
|||
|
|||
![]()
Αντί να πάμε στα Ζήρεια γιατί δεν πάμε να τους πεθάνουμε στο καυσαέριο έξω από το ΥπΟικ;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί να μην κάψουμε ένα ντεπόζιτο βενζίνη κάνοντας συνέχεια το τετράγωνο γύρω από το υπουργείο;
Και για να έχουμε καλό ρώτημα, δεν υπάρχει κανένας δικηγόρος στο φόρουμ να το ψάξει λίγο όσον αφορά τη συνταγματικότητα του φόρου και του τρόπου πληρωμής; Δε μπορεί να μηνυθεί ο χοντρομπέν για εξαπάτηση του ελληνικού λαού; Το βίντεο με το τι έλεγε στις 23/6/11 υπάρχει. Είμαστε αρκετοί εδώ μέσα για να κάνουμε μιά ομαδική αγωγή. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσωρινη λυση λαστιχενιας φουσκας bolt join του telelever | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 55 | 01-08-2012 17:49 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΒΣ 3ης Γενιάς | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-01-2011 11:04 |
'' Γενιά των 1000 ευρώ (η λύση)!!! ''SOS | MARK | Χιούμορ | 14 | 01-12-2009 16:49 |
Οι κανονισμοί για το ενιαίο λάστιχο.... | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 30-06-2009 02:45 |
«Τα βρήκαν» FIA και FOTA, παραμένει ενιαία η F1 | wolferin | Αυτοκίνητο | 6 | 25-06-2009 19:01 |