![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν στη δουλειά μου όταν ο γ.Διευθυντής μου λέει "κάνε σύνδεση με το CNN, γίνεται επίθεση στην αμερική". Τότε δεν υπήρχαν συνδέσεις ADSL και το site του CNN είχε πάθει εμπλοκή από τις επισκέψεις. Το βράδυ καταλάβα τι είχε γίνει. Δε θα ξεχάσω τα 48ώρα συνεχή δελτία ειδήσεων.
Παρεμπιπτώντως, να ρωτήσω κάτι ; Είναι κανείς που πιστεύει ότι το έκανε ο Λάντεν και όχι οι ίδιοι ; |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το έκανα εγώ, αλήθεια σας λέω, έχω άλλοθι
![]() Απόσπασμα:
Πάτρα ήμουν. . . ήταν λίγα λεπτά πριν δέσει στο λιμάνι το OLYMPIC CHAMPION της ΑΝΕΚ στο παρθενικό του δοκιμαστικό ταξίδι, ερχόμενο από Ancona. Κρίμα για τα χιλιάδες θύματα και για το ότι ίσως να μην μάθουμε ποτέ ποιοι ήταν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για τον χαμό τους και τον χαμό όλων όσων ακολούθησαν, στο όνομα της δημΙοκρατίας. . |
|
|||
|
|||
![]()
Γυριζα με το φορτηγο απο δρομολογιο και ημουν
στη Κακια Σκαλα. |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ παιδιά,το πήρα χαμπάρι 2 μέρες αργότερα που ανέβηκα απο την παραλία σε μινι μάρκετ για ψώνια και ήταν όλοι καρφωμένοι ακόμα στην τηλεόραση ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα διακοπες στην Αντικυρα εγκυος στο μικρο μου και ορθια στην κουζινα γιατι ετοιμαζα το γαλα του μεγαλου μου.Δεν θυμαμαι αν του το δωσα ποτε....εμεινα κολημενη στην ανοικτη τηλεοραση ωρες...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν φαντάρος στο ένδοξο Διδυμότειχο και το είδα αργά το απόγευμα την ΤV του ΚΨΜ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μικρός στην κουζίνα μαζί με την μάνα μου μην μπορώντας να καταλαβώ τι έγινε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις είχα πιάσει βάρδια "τηλεφωνήτρια" στις γραμμές εξωτερικού (το παλιό 161) του ΟΤΕ.
Μέσα σε 15 λεπτά είχε μπλοκάρει το σύμπαν από κλήσεις προς ΗΠΑ που δεν έβγαιναν και προσπαθούσαμε να βγάλουμε γραμμή χωρίς να ξέρουμε ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ και θέλουν μεσημεριάτικα το Area Code της Νέας Υόρκης!!! Κάποια στιγμή κάποιος συνάδελφος "έμεινε στο ακουστικό" κατά λάθος και άκουσε από τους συνομιλητές τι είχε συμβεί. |
|
|||
|
|||
![]()
Έφευγα για τη δουλειά και όταν είδα το πρώτο νόμιζα οτι ηταν ατύχημα,με το δεύτερο όμως έμεινα ακίνητος προσπαθώντας να το κατανοήσω τι συμβαίνει...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τον πεθερο μου,που δούλευε δυο τετράγωνα δίπλα απο τους δίδυμους πύργους....
![]() Η εικόνες που είδαμε στην τηλεόραση είναι τίποτα μπροστά στην περιγραφή ενός ανθρώπου που τα έζησε τόσο κοντά... Κρίμα στις ζωές που χάθηκαν....αλλά να μην ξεχνάμε και τους αδικοχαμενους σε όλη την γη,απο την δημοκρατία των αμερικανών.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 09:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |