GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-09-2011, 14:18
giamil Ο/Η giamil βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200GS '07 (Blackie)
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...

Και οσο για το επιπεδο που κυκλοφορει....ενταξει παλια ειχαμε τους μουστακαλιδες απ τα βουνα (οχι δεν ειμαι ρατσιστης ουτε με το μουστακι ουτε με τα βουνα...τροπος του λεγειν για το επιπεδο) ....στις μερες μας, μην μου πειτε οτι τα παιδακια που βλεπω στην ασφαλεια πλεον με τις μαλουρες και τα σκουλαρικια, τους υποχρεωσανε να τα βαλουνε για καλυψη αποκριψη αφου καταταχθηκαν στο σωμα.....
......απλα ειναι το επιπεδο τετοιο....

ΑΑΑ ρε Ντον Τζονσον που εισαι με τις κουστουμιες σου και τα φεραρικα σου στο Miami Vice!!!!!

Last edited by giamil; 14-09-2011 at 14:36.
Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 14:36
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nivam Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν όμως Νικόλα το δούμε με ψυχρά νούμερα, το κόστος αποκατάστασης της υγείας του τραυματία ή την πρόωρη αναπηρική του σύνταξη, είτε είναι ένστολος είτε απλός πολίτης τα χρεωνόμαστε όλοι εμείς.

Διαδικτυακή αδεία... παίρνω το θάρρος για ένα spam...

Με την αστεία θεωρία περί κόστους νοσηλείας κλπ έχουμε ακούσει άπειρα ευφυολογήματα!!!
Αν είναι έτσι θα πρέπει να αλλάξουν και άλλες συνήθειες.
Ας πούμε... στον καφέ θα πάνε καμμιά 40αρια θηρία βενζινοβόρα, κυρίως για επίδειξη. Γιατί όμως το παιδί μου, που μένει κοντά, να επιβαρύνει τα πνευμόνια του με τόσο καυσαέριο και με ότι συνεπάγεται αυτό για τα ταμεία κλπ;;;;
Αφού λοιπόν είμαστε υπερευαίσθητοι σε τέτοια θέματα, ας θεσπίσουμε και την μετακίνηση για ανάλογες περιπτώσεις, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς...

Μήπως όμως με την "ευαισθησία" μας σε θέματα νομιμότητας, βγάζουμε τον φασιστάκο που μπορεί να κρύβουμε μέσα μας θέλοντας έτσι να επιβάλουμε την θέλησή μας στους άλλους?!!?!?
Άλλωστε η δικαιολογία "θα πληρώσω εγώ για σένα" σημαίνει κιόλας, πως όλα μετρώνται με χρήμα και κόστος/κέρδος, άρα ανάλογη θα είναι και η ηθική μας... οπότε γιατί διαμαρτυρόμαστε για "τους άλλους που τα φάγανε";;; Και μην μου πείτε περί νομιμότητας, γιατί έρχεται στο μυαλό το γνωστό "ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό"!!!!!
Να διευκρινίσω, πως η παρέμβασή μου δεν είναι υπέρ ή κατά αστυνομικών ή άλλων οργάνων.
Και για να κλείσω, θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που πολύ σωστά λέει πως το κράνος το φοράμε όποτε γουστάρουμε για το δικό μας κεφάλι.
Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 15:33
nivam Ο/Η nivam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Βόλος
Μoto: R1200GS 07 ΚawasakiTOP48(χορτοκοπτικό)

Πάμε πάλι

Απόσπασμα:

Αν όμως Νικόλα το δούμε με ψυχρά νούμερα, το κόστος αποκατάστασης της υγείας του τραυματία ή την πρόωρη αναπηρική του σύνταξη, είτε είναι ένστολος είτε απλός πολίτης τα χρεωνόμαστε όλοι εμείς.
Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 15:41
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Το κράνος το φοράμε για το δικό μας κεφάλι,αλλα δεν κόβουμε πρόστιμο 350 ευρώ στον δίπλα μας που δεν φοράει κράνος.....
Αυτό που προκαλεί είναι η συμπεριφορά .......και η κακή νοοτροπια
Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 15:46
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κράνος το φοράμε για το δικό μας κεφάλι,αλλα δεν κόβουμε πρόστιμο 350 ευρώ στον δίπλα μας που δεν φοράει κράνος.....
Αυτό που προκαλεί είναι η συμπεριφορά .......και η κακή νοοτροπια

+1200
:sm4:

Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 15:51
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων

...........................................

Δεν καταλαβαινω δηλαδη....ολα αυτα τα τσογλανια που τα μαζευουν για να κανουν κοινωνικο λειτουργημα......

.............................
ΟΧΙ το καθε τσογλανι που δεν ειχε τιποτα καλυτερο να κανει στην ζωη του το παιρνουμε απ τα βουνα που εβοσκε προβατα και του δεινουμε και εξουσια για να μαμει τον πολιτη καθημερινα και να τον κοροιδευει μες στη μουρη του!

]
Είσαι και φαίνεσαι ...
Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 15:56
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων

+1200
:sm4:

Στην ΕΛ.ΑΣ.....δουλεύεις;;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 16:15
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Πάμε πάλι

Σωστά!!!!
Κι εγώ αυτούς εννοώ που αν το βλέπουν έτσι!!!

Ας πούμε ο Κώστας (gsmaniac) δεν φοράει σωσίβιο στις φωτο από το σκάφος και δεν πρόσεξα να είναι δεμένος... οπότε αν, ο μη γένοιτο, γλιστρήσει ξέρεις πόσο θα μας στοιχίσει η έρευνα από τα πλωτά και άλλα σκάφη?!!??!
Επίσης όσον αφορά προκλητικές συμπεριφορές κλπ, έχω την γνώμη πως ελάχιστα κερδίζοντε με καταγγελίες. Αν θέλεις να μην είναι "βεληγκέκας" ο αστυνομικός, τότε φρόντισε να μην τον έχεις "ανάγκη" και να μην του δίνεις εσύ τα "παραπανίσια δικαιώματα". Αυτό σημαίνει άλλη πνευματική καλλιέργεια που μάλιστα δεν επιδοτείται!!!!

ΥΓ. Κώστα, εννοείται πως εκτιμώ ιδιαίτερα τις ναυτικές σου ικανότητες, γι' αυτό και η άνεση στο σχόλιο!!
Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 16:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι και φαίνεσαι ...
Φαινομαι?
Ααα σορρυ νομιζα οτι το εκριβα καλα!

Φιλαρακι ο καθενας ξερει για τον εαυτο του τι ειναι ....τωρα αν το παιρνεις προσωπικα το "τσογλανια".....τι να πω?
θα χεις τους λογους σου....!

Reply With Quote
Παλιό 14-09-2011, 16:25
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστά!!!!
Κι εγώ αυτούς εννοώ που αν το βλέπουν έτσι!!!

Ας πούμε ο Κώστας (gsmaniac) δεν φοράει σωσίβιο στις φωτο από το σκάφος και δεν πρόσεξα να είναι δεμένος... οπότε αν, ο μη γένοιτο, γλιστρήσει ξέρεις πόσο θα μας στοιχίσει η έρευνα από τα πλωτά και άλλα σκάφη?!!??!
Επίσης όσον αφορά προκλητικές συμπεριφορές κλπ, έχω την γνώμη πως ελάχιστα κερδίζοντε με καταγγελίες. Αν θέλεις να μην είναι "βεληγκέκας" ο αστυνομικός, τότε φρόντισε να μην τον έχεις "ανάγκη" και να μην του δίνεις εσύ τα "παραπανίσια δικαιώματα". Αυτό σημαίνει άλλη πνευματική καλλιέργεια που μάλιστα δεν επιδοτείται!!!!

ΥΓ. Κώστα, εννοείται πως εκτιμώ ιδιαίτερα τις ναυτικές σου ικανότητες, γι' αυτό και η άνεση στο σχόλιο!!
Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις ......άλλα το θέμα μας είναι η συμπεριφορά του αστυνομικού,όταν είναι εκτός υπηρεσίας σε σχέση με τον νόμο...
Δεν έχω πει ποτέ στην ζωή μου σε δημόσιο υπάλληλο......εγώ σε πληρωνω
Στους καιρούς τους δύσκολους που ζούμε,μάλλον θα πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους περισσότερο...να μην προκαλουν

Όσο για την θάλασσα και τους κανόνες ασφαλείας της.....τηρούνται με το παραπάνω,αν και γενικά είναι πιο ασφαλής απο την στερια
Αυτό θα το γνωρίζεις ...σαν ναυτικός
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης