![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χρησιμότατο και βεβαίως είναι καλύτερα να έχω πάρει μια ιδέα από πριν παρά να βρίσκομαι συνέχεια στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώνω τι μου χρειάζεται όταν ... θα διαπιστώνω ότι δεν το πήρα μαζί μου !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε,πολύ χρήσιμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό θέμα !!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Αλήθειά τι να πρώτο βάλουμε μέσα σε 3 βαλιτσάκια ![]() ![]() ![]() Κιαν έχεις και γυναίκα μαζί τότε το πράγμα σκουραινει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν σου αρκεί το tankbag εσένα φίλε μου Κυριάκο????Οχι πες μου....Δεν σου αρκεί????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() 1ο. Πολύ καλό το θέμα.
2ο. Σήμερα έπινα καφέ με φίλους και τι είδα? Παπί να κουβαλάει καταψύκτη.Τι να κάνουν λοιπόν οι βαλίτσες!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχετικά με τη μπαταρία και την φόρτισή της | gtbike | Τεχνικά θέματα διάφορα | 39 | 07-03-2011 20:58 |
Κάρτα καυσαερίων και μοτοσυκλέτα | gtbike | Απαραίτητα έγγραφα | 6 | 24-05-2009 05:42 |
Πως καταλήξαμε στην μοτοσυκλέτα που έχουμε? | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 03-01-2009 12:41 |
να ‘μαι και εγώ. για να δω ποιος θα με αναγνωρίσει. | Κύρος Γρανάζης | Καλώς ήλθατε | 13 | 30-12-2008 20:32 |