![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕς ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗς ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ........... ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΩΡΗΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΚΙΕς......................... |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστούμε που ενημερωθήκαμε που ήρθε ο Γιάννης και κανονίστηκε για ευαγγελισμό, ευχαριστούμε που καταλαβαίνετε την προσπάθεια που γίνεται κάθε εβδομάδα για καφέ, να ευχαριστήσω τον Πασχάλη που λοξοδρόμησε από το africa στον ευαγγελισμό και ξέχασε να τηλεφωνήσει μήπως και θέλαμε να έρθουμε βρε αδερφέ....
Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε παρέα κάθε εβδομάδα ούτε και υποχρεωτικό, τίμιο είναι να το ξεκαθαρίσουμε όμως. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σοφια πηγα ΚΑΙ στον Ευαγγελισμο για μιση ωρα και μονο γιατι επρεπε να τιμησω τον Γιαννη. Δεν σκεφτηκα καν να το προτεινω στο Σακη. Οσο για την προσπαθεια για καφε μετα απο ενα χρονο επιβαλλεται πλεον να μη παρακαλαμε τον καθε απεριγραπτο να ερθει να μας τιμησει και οταν πρεπει λογω συμμετοχων-οπως χθες-να τον ακυρωνουμε. Ως εδω με τα παρακαλω ελατε.Στο μεγαλυτερο φορουμ BMW στην Ελλαδα αυτο εγω θελω να κοπει μαχαιρι. Καμμια σχεση λοιπον-αποδεικνυεται αυτο αν διαβασεις το νημα ποστ ανα ποστ- η προταση μου για ακυρωση με την μινι εκδρομη των παιδιων στον Ευαγγελισμο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν είπα κάτι τέτοιο. |
|
|
|||
|
|||
|
αυτός ο ΚΑS λες να μας μόλυνε τότε που πήγαμε βουλγαρία. αν κι εμένα μου φαίνεται πως φταίνε πως το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό. . . κάποιοι πήδηξαν πόστ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ότι να΄ναι τι ήθελε να πει ο ποιητής? Ακυρώθηκε καφές χωρίς συνεννόηση, η παρέα τελικά αλλού τα ήπιε εκτός από εμάς, κανείς δεν σκέφτηκε να τηλεφωνήσει να ανανεώσει το ραντεβού και τελικά φταίει που πηδήξαμε το ποστ κι έχουμε και σεξουαλικό πρόβλημα καλά που μιλάμε και την ίδια γλώσσα
|
|
|
|||
|
|||
|
σας παρακαλώ σας παρακαλώ μην αναστατωνόσαστε.,
![]() εθεάθησαν στα Μουδανιά σαρδέλες παρακαλώ ναι σαρδέλες προσηλυτισμένες .,.,.,.,.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έκανε ένα "before" να ξαποστάσει, από μία αναγνωριστική βόλτα σε Σοχό-Βόλβη και Μακεδονικά Τέμπη, γιατί θέλαμε να δούμε μερικές διαδρομές. Είναι της μόδας, τελευταία Παρακαλώ να λυθεί η συνεδρίασης . . . Ακολουθούν διαφημίσεις . . .
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η επιβλητική πτήση του Αετού | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 16-03-2013 10:49 |
| Λιβύη, από άλλη οπτική γωνία | ortho | Κόσμος | 0 | 28-03-2011 21:32 |
| Σαλλονικιώτικος καφές 12/01/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 16-01-2011 19:05 |
| κυριακατικη βολτιτσα φυσης, αλιαρτος - δεν θυμαμαι -ελικωνας- λιβαδεια ... 21/3 | ace_gln | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 28 | 26-03-2010 23:39 |
| Στο Ευρωδικαστήριο η Ελλάδα για τις βιομηχανίες χωρίς περιβαλλοντική άδεια!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 3 | 01-11-2009 09:14 |