15-09-2011, 11:11
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πότε έγινε αυτό;!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Τώρα Γιώργο δεν είμαστε κι απόλυτα σίγουροι για το πόσο υγιείς είναι αυτές οι εταιρείες. Και τι θα σημαίνει το κανόνι όταν το βαρέσουν.
|
Τοτε ΟΛΕΣ οι άλλες χωρες (ακομα κι αυτες του πρωην Ανατολικου μπλοκ) θα πρέπει να ειναι ηλιθιες που οι ΔΕΚΟ τους ειναι ¨η μετετραπησαν σε ιδιωτικες...... κι εμεις οι εξυπνοι. Δεν εξηγειται αλλιως!
Πολυ σιγουρος εισαι οτι αυτες οι εταιρειες θα βαρεσουν κανονι, πως κι ετσι??
Απόσπασμα:
Και να ρωτήσω και κάτι, απόλυτα σοβαρά. Τι ακριβώς να κάνουν τα δίκτυα χωρίς τις πηγές ενέργειας, νερού κι ότι άλλο. Κι όσο για τους εναλλακτικούς παρόχους στη σταθερή τηλεφωνία δεν τους έχω σε εκτίμηση. Πριν λίγα χρόνια είχα πάει στη forthnet. Κάποια στιγμή υπήρξε βλάβη στο ΚΑΦΑΟ της περιοχής. Απευθύνθηκα στη forthnet, η οποία είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρθηκε, αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε ποτέ σωστά. Εμένα όμως δε με ενδιαφέρει ότι ευθύνεται ο ΟΤΕ, εγώ πληρώνω τους άλλους. Επίσης όταν μετέφερα το ιατρείο η forthnet μου είπε ότι θα έμενα 35 μέρες χωρίς τηλέφωνο λόγω διαδικασιών τους. Επέστρεψα στον ΟΤΕ για τη μεταφορά κι έμεινα χωρίς τηλέφωνο για μερικές ώρες μόνο.
|
Και πολυ καλα εκανες κι επεστρεψες στον Γερμανο! Στον ιδωτη Γερμανο! Αλλα να ξερεις οτι πριν λιγα χρονια ηταν......last year, τωρα και σε αυτες τις εταιρειες εχουν αλλαξει τα πραγματα προς το καλυτερο, δεν ειναι τελεια αλλα καλυτερα. Τουλαχιστον εχουμε την δυνατοτητα επιλογης.
Αλλα εγω μιλησα για κινητη τηλεφωνια κι οχι για σταθερα δικτυα. Εκει δεν υπαρχει θεμα αναταγωνισμου και τιμων. Εκει λειτουργουν πολυ σωστα....οι ''κακοι'' ιδιωτες που μας πινουν το αιμα!
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω, δεν πείθομαι οπωσδήποτε από τους ιδιώτες. Οπως λες, με ενδιαφέρει καλή τιμή κι αξιοπιστία. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να τελειώνει η ιστορία με τους συνδικαλιστές τσιφλικάδες. Οπως πρέπει να τελειώνει κι η μονιμότητα με την πρόσληψη. Ποιός βέβαια σε αυτό το ######### θα κάνει την αξιολόγηση χωρίς εμπάθειες, αλληλοεξαρτήσεις και κομματικά κριτήρια, αυτό είναι πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Προφανώς πρέπει να θεσπιστούν νόρμες κι η αξιολόγηση να βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια. Και μόνο που τα σκέφτομαι με πιάνει ζάλη. Ποιός θα κρίνει ποιόν;!
|
Εμεις αυτους!!!! Με την ψηφο μας!!!
|