![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
για τον χθεσινο καφε λες;
εκει ημουν δεν μου ειπαν τπτ.Τωρα;;;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Λεοντόκαρδε θέλω κι εγώ τα εξής: 2πρώτης κοπής 17χ2 και 2 δέκατης κοπής 2χ20. Ευχαριστώ
Αν μπορείς να μου τα φέρεις στην Ζήρεια, καλά θα ήτανε, αν όχι κάτι θα βρούμε
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! Το nick name ξέχασα, 2 θέλω!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν μοιράστηκαν χθες αυτοκόλλητα ... ![]() Ο Ευτύχιος, έκανε απλά διευκρίνηση ... Ότι δλδ, τα αυτοκόλλητα δεν θα μοιράζονται κατ' ιδίαν, παρά μόνον στις συγκεντρώσεις του καφέ, κάθε Τετάρτη ... .
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά έχω ένα θέμα με το internet. Τα αυτοκόλλητα θα σας τα φέρνω στους καφέδες της Τετάρτης, για όσους μένουν Αθήνα και για όσους μένουν επαρχεία θα σταλούν με courier μάλλον σε συνεννόηση με τον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ. Αυτήν την Τετάρτη που μας έρχεται 21/09/2011 θα έχω το 90% μπορεί και όλα. ![]() ![]() ![]() ![]() Οπότε την Τετάρτη που μας έρχεται 21/09/2011 στον ΚΑΦΕ ! ! ! Και συγγνώμη αν σας έβαλα σε κόπο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
| Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
| Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |